mademoiselle - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » mademoiselle - Submissiv Weiblich
mademoiselle
26 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 176 cm, 66 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2015. 12. 10.
Mitglied seit: 2015. 01. 24.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (3 Bewertung)
[Első kör:
- domináns
- 25-35 év közötti
- budapesti
- független
férfit keresek]

nagyjából 2 éve csöppentem a BDSM világába, az utóbbi időben azonban partner hiányában nem nagyon tudtam gyakorolni ezt a tevékenységet. A bdsm számomra az élet nélkülözhetetlen része, bár a hatása meglehetősen kis területre korlátozódik. Alapvetően meglehetősen irányító és független vagyok, ami sokszor kissé megzavarja az énem szubmisszív részét.

Elsősorban párkapcsolatot keresek olyasvalakivel, akinek hasonlóak az elképzelései. Fontosnak tartom, hogy elsősorban IRL találkozzunk, de mivel a társaságigényem (és ennélfogva az elviselhető mennyiség is) limitált, ez nem azt jelenti, hogy mindenképp találkozni fogunk.

Legjobban azt az érzést szeretem, hogy "mentálisan kényszerítve vagyok", ez izgat a legjobban. Ezen kívül a mazochizmus is jellemző rám, fontos, hogy a másik szeressen és tudjon is fájdalmat okozni (gondolom, említenem sem kell, hogy éppen ezért tapasztalt Domokkal szeretnék ismerkedni). Az eszközök használata ajánlott:) A kikötözés nem mozgat, de nincs vele problémám. Semmilyen fétis nem érdekel.

Voltam már olyan helyzetben, hogy a másik azt hitte, én már attól is sorozatorgazmusokat produkálok, ha ő úgy 'használ' engem, ahogy az neki jó. Ő szemmel láthatóan nem értette meg a lényeget: a Dom felelősségel tartozik a szubja iránt, tudnia kell, hogy mi a jó neki, mert a szub ezt nem tudja minden esetben jelezni. Egy jó Dom utánanéz ennek az egésznek a lélektanának, és kérdez. És ha jól csinálja, akkor pontosan tudja, mire vágyik a szubja, és azt is, hogy meddig feszegetheti a határokat.
Jól kérdezni, pontosan fogalmazni, és a válaszokat megérteni persze nem mindenki képes, de ha ez párosul némi egészséges szadizmussal;), már nagyon nagy gond nem lehet...:)

Nem az a fajta vagyok, aki boldogan teljesít minden parancsot, és ha valamit elront, könyörgön a büntetésért. Szoktam alkudozni és nyafogni is:), és szeretem, ha a másik nem túlságosan szőrösszívű:).

Kiegészítésképpen arról, hogy mire vágyom: sok helyen félreértést okozott, de én nem vágyom arra, hogy "betörjenek" vagy "megneveljenek". Lehet, hogy csak ezek a szavak rossz triggerek, és valójában egészen mást jelentenek, mint amit én érzek ki belőle, de azt hiszem, amire én vágyom, az ettől különbözik. Az én és a Domom kapcsolatát egyfajta szabályrendszernek érzem, ahol a kereteket együtt teremtjük meg, a szabályokat később ő hozza (amibe a nullánál azért több beleszólásom van), és ő büntet meg, ha nem tartom be őket - bár általában azért szeretem őket betartani:). Nem szoktam makacsul ellenkezni, nem vagyok valamiféle nagyvad, akit le kell teríteni. Ha a másiknak igaza van, legfeljebb nyafogok és alkudozom egy kicsit:), ha viszont nincs, azt megmondom. (például nem szeretem azt, ha olyasmit várnak el tőlem, amit korábban nem kértek. Felőlem bármilyen idióta szabályt meghozhatunk, amit aztán be kell tartani, de csak olyan szabályt lehet betartani, ami létrejött).

Más: nem használom az f-betűs szót, mert még megijeszteném az embereket:), úgyhogy szimplán "gender-érzékenynek" hívom magam. Nem hiszek abban, hogy bármilyen munka vagy feladat az egyik nem dolga lenne, és nem szeretek a két nem közt különbséget tenni sem, szóval a nemi szerepek iránti rugalmas gondolkodás javasolt és értékelt:)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Alter: 25-35 Jahre
Höhe: 178- cm

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Demütigung, Doktor Fetisch, Peitsche, Public Sex

Regt nicht an, aber wir können

Arsch lecken, Bondage, Leder, Menstruation, Pinzette, rasieren, Strümpfe

Regt an

Anale spiele, Bestrafung, Bisse, Dildos, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Masochismus, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Schmerz, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Lesen, Musik

Musik

Alternativ

Filme

Serie

Bücher

Roman, Romane