llull - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » llull - dominant Männlich
llull
67 Jahre alt, dominant Männlich, 192 cm, 100 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2010. 03. 25.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (21 Bewertung)
Elviszlek a Gy. utcába. Fölmászunk a harmadikra, most először hozok oda valakit. Belépünk, kulccsal, iszonyú rendetlenség van, még nem fejeződött be a lakásfelújítás.
Az a fémvázas, olcsó Ikea-ágy már megvan, amit felállítva András-keresztnek lehet használni, de matraccal, lefektetve ágynak is, vagy a matrac nélküli fémvázra rákötözött áldozatot fekve is lehet gyötörni rajta.
Még nem merlek elfenekelni, nem is tudom, jó lenne-e, még várok ezzel. Még egyáltalán nem ismerlek. Abból persze nem lehet baj, ha felkötözlek a keretre.
Felállítom az ágykeretet, fej- és lábrésszel, így jól megáll, nem borul fel, és akkor még mindig meggondolhatom magam, esetleg mégis ellátom a bajodat.
A kötözés, hát nem valami erősségem, van ez a honlap, nem a pixie, most nem jut eszembe a neve, ott vannak ilyen kötözési technikák, hát majd valaki egyszer megmutatja, én lusta vagyok az ilyesmihez. Mindegy, megvan, te persze segítesz a tanácsaiddal, amikor elakadok.
Nem akarom, hogy elszoruljon a bokád és a csuklód. most eléggé jól oda vagy rakva. Tulajdonképpen marha jó az alakod, és ez a 30 fokos terpesz ez is jól áll. A puncid (vagy nevezzem pinádnak? ez túl vulgáris?) igazi dombként kiemelkedik, az illata nagyon mérsékelten fűszeres, optimális. Jó ez az ágykeret: körüljárható vagy, mint egy szobor, és mozdulatlan, mint egy szobor. Megfogom a nagyajkakat, kicsit meghúzom őket, a kettőt egyszerre, szorosan egymáshoz zárva őket, mintegy megnyújtom őket, mint a tányérajkú négerek ajkát, és kicsit megcsavarom, hogy megtudjam, mennyire lehet megnyújtani a pinád látható részét. Azt se próbálgattam eddig, hogy hol van a fájdalomhatárod. Erősebben húzom, meg se rezzensz. Szétnyitom óvatosan, hogy megfigyeljem, nedvesedsz-e. Nem különösebben, láttam már lucskosabb pinát is, de nem is vagy száraz. Egy kicsit belenyúlok, megnedvesítem az ujjamat, de csak a hüvely legkezdetén járok, már ki is húzom, megszagolom. Lényegében szagtalan, nem lelkesedem a halszagú puncikért. Jó, nagyon jó, és nagyon jó, hogy ezúttal (kérésemre) erősebben adagoltad az illatszeredet. Erősen verejtékezni fogsz, talán nem annyira a kíntól, mint inkább a szégyentől, nem árt az illatszer. Most bekötöm a szemed, egy ilyen álarcszerű fekete szemtakaróval, amilyent az óceánrepülőkön adnak, hogy tudjon aludni az ember. Megkérdezlek, kilátsz-e oldalt. Nem - feleled. Körüljárom a felállított ágykeretet, benne X-alakban ott állsz kifeszítve. Még egyszer körüljárlak. Milyen jól nézel ki, milyen karcsú és ruganyos a tested, milyen szépen vagy felépítve, milyen dallamos az izomzatod. Nem tudom eldönteni, hogy hátulról vagy elölről vagy oldalról vagy-e szebb. Nehéz levennem rólad a tekintetemet. Most elölről nézlek, a melledet, a hasadat, a válladat, a nyakadat. Szép vagy. Végigfuttatom az ujjaimat a testeden, úgy, hogy alig érek hozzád, csak a birtoklás kedvéért. Nincs is már többre időm.
Mindjárt fél négy, mindjárt jönnek a vendégek.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18- Jahre

Kontaktdaten

Email: nur Freunde

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Anal-Sex (geben), Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Demütigung, Deres, dirty Talk, Electro Sex, Fisting, Fotografie, Gangbang, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kreuz, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Public Sex, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Werkzeuge