lilian71 - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » lilian71 - Submissiv Weiblich
lilian71
45 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 169 cm, 76 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Dél-Pestmegye
Letzter Login: 2016. 11. 07.
Mitglied seit: 2011. 02. 17.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (11 Bewertung)
Keresem az életem. Próbálok " visszaemlékezni" arra, hogyan is lesznek a dolgok tovább. De egyre biztosabban tudom, hogy jól.

Szerelmi életemet mindig is szubmisszívként éltem, a bdsm bűvös 4 betűjét 3 éve ismertem meg, és ennek tudatos megélése nagyon sokat segített abban, hogy egyéb téren erős kézzel tudjam irányítani az életemet. Amiben a szex is nagyon fontos.
Mielőtt februárban regisztráltam erre az oldalra, jó pár kedves emberrel ismerkedtem meg a "hasonszőrűek" közül. Akkor még volt szerelmes Uram, ide barátkozni, beszélgetni jöttem. Ő most -mint 20 éve folyamatosan- ismét a Barátom, nagy betűvel. Van múltunk, olyan "életeken át" féle (akit érdekel, a blogbejegyzések közt olvassa el Lilian meséjét), van is még dolgunk egymással, de lehet hogy mindez nagyon-nagyon sokára halasztódik. Időnk mint a tenger, maximum újra nekifutunk...


Na szóval: barátkoztam, beszélgettem, és néhány hónap alatt valami megváltozott. Így fogalmaztam ezt meg májusban:
"Még mindig szeretem Őt, és minden sejtemmel érzem, hogy Ő is szeret. Amikor együtt lehetünk, az a mennyország.
De mikor nem, egyre gyakrabban felmerül bennem a kérdés: lehet, hogy nem maradtam még le semmiről?
Megbillent az a kényes, törékeny egyensúly ott belül.
Keresem a megoldást, mert az egyensúly fontos."

Majd tovább haladt az idő. Júliusban tudtam kimondani:

Az egyensúly még mindig fontos. Azt mondják, egy kapcsolat addig működik jól, amíg mindkét fél ugyanazt várja tőle. És én bizony nem szinglinek vagyok kitalálva. Ideig- óráig megy a dolog, az elmúlt éveknek köszönhetően már meg tudok állni a saját lábamon. De nagyon hiányzik a Társ. Az érzés, hogy valakinek első legyek az életében. Nem kell, hogy mindig velem legyen, a saját életre is szükség van.

Az élet dolgait -mint sok nő- hajlamos vagyok érzelmi oldalról megközelíteni. Logikailag azonban két alapeset van. Vagy létezik olyan férfi, akivel ugyanazt és ugyanúgy akarjuk és meg tudjuk adni egymásnak amire szükségünk van, egy személyben a (majdnem) mindent, vagy nem. Akkor viszont -logikailag legalábbis- több irányból próbálhatjuk megélni az élet különböző területeit.
Nyilván az egy az igazi.
És ha nem próbálom meg, akkor nem is sikerülhet.


Független vagyok abból a szempontból, hogy nem élek férfival. Abból a szempontból nem, hogy vannak gyerekeim, házam, munkám, feladataim, barátaim. Valamint sok szabad kapacitásom- érzelmileg mindenképp, és időben is egyre több. Az átlagtól kissé nagyobb szexuális étvággyal áldott/vert meg a sors, nehezen tudom elképzelni, hogy e világ színes tapasztalatai után tartósan beérném egy vanilla kapcsolattal. Egyébként is: szerződésben vagyok az élettel unatkozás ellen:)

Volt egy időszak, amikor nagyon szerettem volna az élet minden területén 24/7 d/s kapcsolatban élni. Na, ez elmúlt. Egy kiegyenlített, érzelemdús kapcsolatra vágyom, ahol a szexben ( és néha egyéb játékokban is) ott a bdsm. És mindig ott van a valódi férfi/ női szerepkör.

Még egy megjegyzés: dohányzom. Lehet hogy egyszer le akarok majd szokni, de ezt hadd ne másért tegyem. Ha ez probléma, akkor nem engem keresel.

És most szeptember van. Most nyitott végre valóban a szívem valami újra. Egy új életre:)

...Itt a november. NEM keresek :)
... No aztán úgy február óta egyáltalán nem :))))
Igen, bizony, találtam. Csak úgy.
... Hmmm, és eltelt még egy február. A helyzet változatlan, a "találás" azóta is fennáll :)

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Chinesische Bälle

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Fisting, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kerzenspiele, Ketten, Massage, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Tracht Prügel, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Dating, Gartenarbeit, Gesellschaft, Internet, Kino, Konzerte, Lesen, Schwimmbad, Tanz, Tiere

Musik

Blues, Disko, goa, House, Klassik, Latein, Reggae, Rock'n'Roll

Filme

Animation, Familie, Fantasie, Informativ, Komödie, Musical, Science-Fiction, Serie, Western

Bücher

Abenteuer, Entertainment, Erotisch, Esoterisch, Jugend, Roman