lateximado_ - Fetischist Männlich

Alle BDSM Partner » Fetischisten » lateximado_ - Fetischist Männlich
lateximado_
40 Jahre alt, Fetischist Männlich, 170 cm, 85 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 2016. 10. 22.
Mitglied seit: 2008. 10. 05.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (4 Bewertung)
Miért is vagyok itt? Lehet elcsépelt, de az igazit keresem. Azt a Nőt, aki hűséges, szeretni tud és szeretetre éhes, el tud engem viselni és nem utolsósorban szubmisszív hajlamú.
Szeretek kötözni és természetesen mindezt latexel kombinálva. A kötözésben nálam a legfontosabb a szépség. Szeretek "művészien" (és természetesen jó alaposan) kötözni. Nem akarok sokat irni magamról, irj nekem, kérdezz, és megismerhetsz.

Elsősorban FETISISZTA vagyok! Nem tartom magam Dom-nak. Legjobb esetben is dominánsnak. Csak akkor lehetek Dom, ha megtalálom a párom, egy olyan szubmisszív nőt, aki elfogad Urának. Ekkor válhatok dominánsból Dommá.


Nincs se feleségem, se szeretőm. Nem harmadiknak keresek szubmissziv hölgyet. Kizárólag csak magamnak.


Határozott elképzeléseim vannak, és TUDOM, hogy mit akarok! Te vajon tudod már?

FONTOS: CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ANYAGIAKTÓL MENTES KAPCSOLAT JÖHET SZÓBA!

Latexes fétisfotók készítéséhez keresek vállalkozó kedvű hölgyet! Kizárólag meztelenkedéstől és anyagiaktól mentesen!!! Keress meg és megbeszéljük!

Nem árt, ha eléggé szubmisszív beállítottságú vagy.
Szeresd a latexet, lakkot, bőrt, és egyéb hasonló testhezálló és fényes dolgokat, a "love-bondage"-t és a "sex and submission"-t.
Szeretném végre megtalálni azt a hölgyet, aki igazán birja a hosszantartó latexbe zártságot, és a kemény kötözéseket. Tudom, hogy létezik ez a hölgy, csak még nem találtuk meg egymást.
Még egy aprócska megjegyzés: hosszútávra keresek hölgyet, nem alkalmi találkákra, hanem partnerkapcsolatra.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18- Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Fütterung, Pisse

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Filmen, Fisting, Folienverpackung, Fotografie, Fußfetisch, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Piercing, Pinzette, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Transvestivismus, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Basteln, Computer, Fernsehen, Internet

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, Fantasie, historisch, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno