lashlie - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » lashlie - dominant Männlich
lashlie
62 Jahre alt, dominant Männlich, 175 cm, 105 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 02. 20.
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 9.67 Punkte (3 Bewertung)
Domináns szadista vagyok, és nem vájtagyú csevegésre, hanem gyakorlati ismerkedésre és élvezetpróbákra vágyom. Több, a BDSM-ben jártas és kellemes jó barátom van, társalgás miatt tök felesleges lenne ide regisztrálnom.
A BDSM annyiféle játékát ismerem és gyakoroltam, hogy szívesen ráállok olyan játékokra, amelyek mindkettőnknek a legélvezetesebbek. Negyvenöt szexuálisan aktív év alatt sok mindent tanultam olyan nőktől, akik nem csak azt tették meg, amit kívántam tőlük
Szabadidő-partnerként ugyanilyen rugalmas vagyok: az értelmes társalgás mellett vevő vagyok a balettől a katasztrófafilmeken át a barlangi kirándulásokig sok mindenre, amit mindketten élvezni tudunk.
Általánosságban: olyan partnert keresek, aki kedveli az utazásokat a Föld ismeretlen, sötét oldalára.
Kit keresek?
A legfontosabb legyen neked a kettőnk kapcsolatában a tartós vágy egymás kiismerésére lelkünk legtitkosabb, legsötétebb zugáig, a legjáratlanabb utakat is felvállalva. Tojok arra, mi a trendi, mi a menő, és mi az „elvárás” (ettől a szótól hányni tudnék).
Keresek egy olyan partnert, aki a mindennapi életben független, önálló hölgy; értsd úgy, nem szorul egy férfi állandó gyámolítására. Aki nem csak korban, hanem gondolkodásában is érett személyiség. (Öreg vagyok már a hisztik és hangulatváltozások kezelgetéséhez.) Akivel kölcsönösen tiszteljük egymást, és egymás életét.
Anyagias nőkre nem vágyom! Nem az a nő anyagias, akinek a férfi nagyvonalúsága is számít, hanem akinek az az elsődleges, sőt kizárólagos érték egy férfiben. (Az ugyanis egy prosti, és annyira még nem épültem le, hogy rájuk szoruljak.)
Független férfi vagyok, nem alkalmi, hanem tartós szeretőt keresek. Együttélés, sőt házasság sem kizárt, de jól gondold meg, vállalkozol-e egy 61 éves (és nem Andy Vajna féle, kéjért pénzt szóró vén kujon) férfival családalapításra.
Tudom, hogy a mai magyar életben elterjedt kisstilű kapcsolati értékrendtől nagyon eltérek. Ha mégis érdekelt egy ilyen extrém pasi, szívesen megismerkedem veled én is.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-55 Jahre
Höhe: 150-175 cm
Gewicht: 55-100 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Deres, Feuer, Haareziehen, Kaloda, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Messer, Nadel, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pinzette, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel