lanadelrey - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » lanadelrey - Submissiv Weiblich
lanadelrey
39 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 155 cm, 49 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 03. 14.
Mitglied seit: 2015. 08. 12.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Meccset nézel, de megengedted, hogy eléd térdeljek és fejemet a combodra hajtsam. Néha simítasz egyet a hajamon, kicsit meg is húzod. Félidőben magadra húzol, eggyé válunk.

Kikötözöl, szememet bekötöd, forró viaszt cseppentesz a testemre. Jégkockával átfutsz az égett bőrömön, majd csempészel egyet-egyet a testnyílásaimba is.

A szoba közepén térdelek, te mögöttem. Hallom a neszezést, de nem fordulhatok hátra. Egyszer csak érzem a korbács csiklandozását a hátamon, fenekemen. Domborítok az erősebb ütésekért.

Az ebédlőasztalon fekszem, a vacsora a testemen tálalva. Nehéz kibírni mocorgás nélkül, de talán már nem kell sokat várnom. Kulcszörgés. Végre. Leülsz és elfogyasztod az ételt, közben nem szólhatok. Felállsz, hátrahajtom a fejem, hogy birtokba vehesd a szám.

És még tengernyi fantáziám várja, hogy megélhessem a Mesteremmel.

Diplomás, egészséges életmódot folytató, nőies nő vagyok széles érdeklődési körrel. BDSM-ben nem teljesen tapasztalatlan, de formálható. A mindennapi életben határozott, nagyszájú, mesterével alázatos és odaadó.

Olyan férfiért tudok rajongani, aki elért valamit az életben, intelligens, rendelkezik humorérzékkel, nálam idősebb (akár jelentősen is), magassága miatt csak lábujjhegyen tudom megcsókolni. Tudom, magas léc. De van türelmem kivárni a megfelelőt.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Alter: 40- Jahre
Höhe: 180- cm

Ziel der Partnersuche

Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch