ladymia - Unsicher Weiblich

Alle BDSM Partner » unsichere » ladymia - Unsicher Weiblich
ladymia
46 Jahre alt, Unsicher Weiblich
Wohnort: Ungarn, Vas
Letzter Login: 2016. 08. 02.
Mitglied seit: 2016. 01. 26.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Egy levél Neked, kedves.

Onnan indul a történetem, hogy szeretem a testem. Ilyennek amilyen. Szeretek vele játszani, simogatni, felfedezni, nézni a tükörben, látni ahogy nedvesen csillog a puncim a vágyaktól. Amikor kamasz voltam, sokat foglalkoztatott a gondolat, simogattam titokban magam, esténként, a takaró alatt. Izgatott.

Amikor látok egy nőt, az utcán, bárhol, és van benne valami, ami megfog, titokban levetkőztetem. Belegondolok milyen lehet vele, milyen látni, érezni, amikor elélvez. Amikor simogatom és nyögdécsel. Persze először az ember csak a szemével vetkőztet. Aztán simogat, cirógat, apró csókokat ad azokra a helyekre, ahová érzéki és izgató lehet.

Mi vonz a nőkben? Legyen benne valami, ami megfog: egy tekintet, egy mosoly, egy ágaskodó mellbimbó egy leheletnyi vékony póló alatt, egy formás láb, egy miniszoknyában. Legyen szép alakja, de nem kell bombázónak lennie.

Legyen szép melle, amivel tudok játszadozni, amit bekaphatok, megízlelni. A nyelvemmel körbefonni a mellbimbóját, megszívni, izgatni finoman a nyelvem hegyével. Legyen puha, izgató a puncija, érezni akarom ahogy libabőrös a teste a vágytól és attól hogy megérintem, hogy játszom vele.

A csókolózás vonz benne legkevésbé. Persze ettől még finom lehet.

Ahogy behunyom a szemem, érezzem a vágyai szagát. Belefúrni óvatosan a nyelvem hegyét a szeméremajkai közé, érezni, ahogy megemelkedik a csípője, ahogy arcomhoz nyomja a testét.

Az ujjammal végighúzni a punciján ahogy összeér. Belesimítani, érezni, hogy nedves, érezni hogy kíván, széthúzni óvatosan és belenyalni. Előbb csak lassan, óvatosan, aztán dörzsölve és alaposan.Simogatnám körkörösen, hallanám ahogy nyög, ahogy élvezi a játékom.

És igen, a fordított helyzet legalább ennyire izgató, ahogy az én testemmel játszik valaki, egy lány, egy nő. Elcsábít, belesimít a lucskos puncimba, érezni akarom, ahogy ő nyúl hozzám, belém, aki már tudja, milyen, amikor egy nő élvezi a játékot.

A bdsm-ben már vannak tapasztalataim. De vágyom egy nőre, aki vonz, mint egy mágnes.

Szóval, volna kedved egy játékhoz velem? Már régóta várlak.

Gesprochene sprachen

Ungarisch