kvarc - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » kvarc - Submissiv Weiblich
kvarc
46 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 180 cm, 65 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, budapest
Letzter Login: 15 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2014. 02. 16.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 9.00 Punkte (9 Bewertung)
2016.szept 26:A kép? Őt ábrázolja :)2016.jún.1. Õ:"Valahol valaki valamikor minket összekötött.Nem gubancolt,hanem egymàsba teremtett" 2015.június 21:Biztos hogy SZERELEM.Biztos,hogy nincs más,több,jobb.Nem keresek.Olvasgatok,ha kedvem van.Kívánok nektek szép találkozást...Így kezdődött:Ha meglátom,felismerem:).. "Belefeledkezem,vele utazom"Jártam már itt és nagyon fontos időszak volt az életemben.Csalódás nem ért,sőt!Eltelt néhány év és újra kedvet kaptam...olvasni...a sorok közt.
Független,szabad Nő vagyok.Nyilván a szexuális érdeklődésem miatt vagyok itt.A szubmisszivitás nem az életformám,hanem a szexuális ízlésem.Az alázat,a kiszolgáltatottság,a fájdalom,az a fajta mocsok,amin keresztül a legtisztább lesz a...Tükör.Melyben Rajtad keresztül önmagam láthatom.És viszont.
Ki érdekel? Mondjuk ez néha másként alakul,de:legalább negyven éves,intelligens,van önbizalma,tapasztalata,kíváncsi,képes elmélyülésre.Élvezi a szárnyalást,nem épít kalitkát.
Megszólítalak,ha izgalmasnak talállak, te is kopogtass bátran!
Még valami:Szeretem a TITKOT.Ó neeem,nem az aljas,ócska apró kis hazug titkolózást,vagy bárki becsapását.Azt a Titkot,ami mélyen lakik, az agyból indul,a szíven és a gyomron át jut az ágyékig.Az érdekel.
2014 vége:A világ változik...A férfi aki érdekel: Domináns & Független

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Gesprochene sprachen

Ungarisch