kutyus - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » kutyus - Submissiv Männlich
kutyus
27 Jahre alt, Submissiv Männlich
Wohnort: Ungarn, Baranya
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 02. 24.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Szép napot kívánok tisztelt Látogató.

Hiszek a Női Felsőbbrendűségben, a Női Szupremáciában. Egyáltalán nem csak a szexuális keretek között. A Nő születésétől fogva felsőbbrendű, mint a férfi, szinte minden területen felülmúlja a férfit. Sajnos jelenleg nem Matriarchátusban élünk (hanem bizony patriarchátusban), de ettől még igenis világosan látszik a különbség, mind a tehetség, mind a kompetencia és mind az eredendő nemesség tekintetében a Nők javára. Úgy gondolom, hogy "éppen elég ideig" éltek a Nők méltatlanul a társadalom peremére szorítva, itt az ideje annak, hogy végre Női irányítású világban éljünk, ahogyan mindig is kellett volna. Egy érdemesebb, jobb világban.
Ez a folyamat egyébként több részről is lezajlani látszik a világ nyugati felében, ami teljesen jogos és indokolt is egyben. A Női Dominancia kétségtelenül megnyilvánul a világunkban, újabb és újabb területeken tör elő és foglalja el az Őt megillető helyét. Már régóta egy Nők irányította világban kellene élnünk, viszont mára már végre visszavonhatatlanul elindult ez a folyamat.
Egy Femdom jellegű, Nő irányította komoly és hosszútávú kapcsolatban szeretnék élni, ahol megadhatom a Nőnek, ami a Nőnek jár. Részemről az alávetettséget, az odaadást, a hódolatot és akár a szolgálatot. Hogy Ő irányítson, uralkodhasson felettem, mert ez így van jól.
Ez a helyes és természetes rendje az életnek.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Arsch lecken, Bestrafung, Demütigung, Einschließung, Hallsband, Ketten, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Prostata Massage, Tracht Prügel