kussszolga - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » kussszolga - Submissiv Männlich
kussszolga
29 Jahre alt, Submissiv Männlich
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 3 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 07. 28.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Egy szánalmas kis szolga vagyok aki nem érdemel mást, minthogy mások beletöröljék a lábukat. Alantas, jelentéktelen kis senki vagyok, büntetést érdemlek, mert egy levegőt szívok a többi emberrel, akikhez képest én egy alárendelt korcs vagyok. Nem érek többet, mint egy állat. Szeretném, ha nők büntetnének és aláznának meg ezért is. Ki se tudom fejezni hogy mennyire múlom alul a női nemet. Nem érdemlek mást, csak büntetést a részükről. Mert létezek. Az az életem értelme, hogy büntetve legyek, miközben töredelmesen szolgálok. Kedvükre verhetnek, alázhatnak, akár barátnők is nevelhetnek közösen. Persze ha éppen kedvük van hozzá. A Nők játékszere vagyok. Ez a szánalmas életem egyetlen gyakorlati haszna. Mivel egy szánalmas kis korcs vagyok, így a sub nők is felettem állnak. Ha egy sub nő akar kihasználni a kedve szerint, azelőtt is alázatosan fejet hajtok, alázatos kiskutyája leszek. Nekem a sub is parancsol. Mivel a szánalmas pöcsöm megléte sértés az összes nőre nézve, erényövben kell lennie, elzárva mindentől. Szégyellem a pöcsömet és alázatosan elnézést kérek érte. Szégyellem hogy vagyok. Egy szégyen vagyok. És bármit megteszek annak a nőnek, aki rendelkezni akar velem. Közös tulajdona vagyok az összes nőnek. És csak büntetést érdemlek, alázást, fenyítést és megvetést. Semmi közöm ahhoz, hogy mit tesznek velem.

Alázatosan érdeklődnék, hogy senki se akar megalázni, vagy beleszólni az adatlapom kezelésébe? Én egy töredelmes csicska, egy rongyos kúrva vagyok, egy senki. Azt érdemlem, hogy mások kedvére használva legyek. Nincs kizáró kategória.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bondage, Cross-Dressing, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Einschließung, Fußfetisch, Hallsband, Kaloda, Ketten, Keuschheitsgürtel, Latex, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Peitsche, Tracht Prügel, Vibratoren