kulcs - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » kulcs - Switch Männlich
kulcs
29 Jahre alt, Switch Männlich, 184 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, 11. kerület
Letzter Login: 2016. 01. 23.
Mitglied seit: 2015. 01. 01.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Sziasztok!

Őszinte, rövid, tanulságos történetem, hogy hogy is kezdődött ez nálam (nyilván, amióta az eszemet tudom :-) :
Egyszer volt, hol nem volt, réges-régen, az első kapcsolatomban jófiúként éltem már kb. egy éve, amikor kissé félénken, bizonytalan hangon, némi bor után vallottam be a barátnőmnek, hogy engem mennyire izgat az, ha érzékien egy bilincset tennék a kezére, és hajjaj még mi minden. Nézett rám, mint borjú az újkapura, teljesen meg volt illetődve, majd egy teljes feszült nappal később majdhogynem elsírva magát vallotta be, hogy serdülő kora óta arra vágyik, hogy valaki...
Én néztem rá - ekkor inkább, mint a borjú a vágóhídra: „Te most kigúnyolsz engem?”
- „Nem. 16 évesen állandóan kikötöztem magam, amióta az eszemet tudom, erre vágyom...”

Ennyit a prűdségről. Azóta tartom, hogy a „jókislányok” (és magamat tekintve a „jófiúk”) is rosszak, csak még nem buktak le. :-)

Minden eddigi kapcsolatomba szinte önmagától is befurakodott némi lazább BDSM, annak kifinomult erotikájával. Mindig is mozgatta a fantáziámat, és a legjobb, hogy ezzel – talán jószerencse révén – sosem voltam egyedül :-)

Nagy „perverzióm”, ha ékszereket viselsz, a kötözés, bilincs, szembekötés és eközben véget nem érő kölcsönös izgatás és játék :-) Megveszek a női orgazmusért, és imádom, ha ezt kedvemre, néha váratlanul, váratlan időben előidézhetem. :-) Az, hogy ezt ide kereken leírtam, nem jelenti, hogy ezzel kezdenék bármit. Nekem ugyanúgy van szükségem a kölcsönös bizalomra, mint neked, még akkor is, ha épp te vagy kiszolgáltatva nekem :-)

Direkt nem regisztráltam „dominánsként”, annak ellenére, hogy szinte minden lány egy áhított Don Juan-t keres. Inkább kölcsönösen kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyom, a BDSM pedig maradjon az életünket színesítő játék. Legyen fontos a te elképzelésed és igényed is az élet minden területén, mialatt egyre szorosabban kapcsolódunk hol egy öleléssel, hol egy bilinccsel... máskülönben szerintem nem működik hosszú távon.

Nem írok külön regényt arról, hogy szeretek filmet nézni, motorozni, rock/jazz stb. zenét hallgatni, és hasonló „paraméterekről”. Valahogy ezt inkább szeretem egy személyes levelezés, de még inkább egy kötetlenebb közös sör/fröccs/tea/kávé keretében megbeszélni, mert nekem valahogy úgy milliószor több ingerem támad, mint még 10 falnak írt sor olvasása közben. Persze ha érdekel, hogy pl. tudok-e zongorázni, akkor kérdezd meg bátran :-) ( -> Sosem tudtam :P)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 20-30 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

dirty Talk, Leder

Regt an

Augenverbund, Bondage, Dildos, Einschließung, Electro Sex, Hallsband, Ketten, Keuschheitsgürtel, Massage, Masturbation, Nippel, Piercing, Pinzette, Rollenspiele, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Basteln, Gesellschaft, Kino, Restaurant, Schwimmbad, Tiere

Musik

Alternativ, Blues, Jazz, Rock, Rock'n'Roll, ska

Bücher

Entertainment, Reise, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine