korbacskez - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » korbacskez - dominant Männlich
korbacskez
46 Jahre alt, dominant Männlich, 171 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 4 Tage zuvor
Mitglied seit: 2009. 10. 08.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
Homo sapiens sapiens faj hímnemű egyede vagyok. Mint ilyenre a fizika törvényei épp úgy vonatkoznak: hat rám a gravitáció, pedig szívesen repülnék. Épp úgy éget a nap, mint minden más egyedet. Tehát naptejek vásárolója vagyok!
Nagyjából követem a faj és ezen belül a magyar populáció jellegzetességeit. Az előbbire szükségem is van (pl. beszédkészség, szellemi műveletekre való készség, stb.), az utóbbi miatt érzek némi lelkiismeret furdallást és próbálom ezen tulajdonságokat kinevelni magamból. Ha sikerül szólok. (Vagy nem, mert már messze járok így, vagy úgy...)

Igen, el is térek a populáció átlagától: egy perverz disznó vagyok. Gyönyört okoz a megkötözött nő látványa, a félelem a szemében, izmainak feszülése minden egyes csattanás után... Ennek részleteit az idézetek rovatban fogjátok megtalálni, annál jobban nem tudnám leírni (ide meg csak büntetőpontok árán).

Üdv a közösség minden tényleges tagjának!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich

Alter: 18-38 Jahre
Höhe: 140-170 cm
Gewicht: 40-60 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Französisch, Ungarisch