kmester - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » kmester - dominant Männlich
kmester
45 Jahre alt, dominant Männlich
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapeset
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2011. 11. 24.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Mindenek előtt eljött az ideje annak, hogy pontosítsak a nem túl szerencsés névválasztásomon. Az elmúlt időkben kezdem úgy érezni, hogy a mester elnevezés sokak számára egyre inkább negatív személyiséget és tulajdonságokat hordoz. Én pedig nem akarom azt, hogy engem is ezek közé skatulyázzanak ill nem érzem magam ezek közé tartozónak! Mondom ezt anélkül, hogy megbántanám a valóban hozzáértő és profi mestereket. A 'mester' elnevezéssel valójában nem a bdsm mesterségre utaltam, hanem az élet egyéb területén végzett mesterkedéseimre. Hangsúlyozom, hogy nem tartom magam s/m értelemben mesternek, csak egy BDSM érdeklődésű, a női testért rajongó, megkötözést és láberotikát kedvelő férfinek.
Hát ennyit erről.

Nézem körülöttem a lányokat asszonyokat, sok sok gyönyörű nő, kívánatos test, akiknél izgatóbbat a férfi aligha álmodhatna. A legtöbbjüknek fogalma sincs róla micsoda kincs van a birtokában, hogy lényük mennyi örömnek lehet forrása. Néha öröm, néha bánat, sokszor álmos megtört tekintetek,de mégis szépek. Emberek, nők. Napi rutin, munka,fáradtság, fásultság, stressz. Mennyi elfecsérelt pillanat, ami boldogság és élvezet nélkül telik.

Egy kattanó bilincs, egy kalodába hajtott fej, egy csattanó korbács, egy leigázott nő. Erre vágyom, ezt keresem.
Nem rabszolgát, nem szexpartnert, csak olyan hölgyet, aki kíváncsi, perverz vágyakkal fűtött és nem a szőke herceget várja fehér lovon. Olyanokat, akik nem kifogásokat keresnek, hanem megoldást a vágyaik valóra váltására, egy játékra egy élményre, hogy megéljék a pillanat kéjét és kínját.

Tudom, hogy én is kincs vagyok, mert belőlem is csak egy van, saját perszonális vágyakkal, fantáziákkal és egyéniséggel.
Szeretek gyönyörködni a meztelen megkötözött női test látványában. Felfedezni a teste rejtett titkait, játszatni, izgatni minden porcikáját és tanúja lenni a tehetetlen kikényszerített kéjes kínos orgazmusának.

Tisztelet és megbecsülés minden sub/mazo hölgynek, aki teste-lelke édes gyötrelmét adja a férfinek, annak gyönyöréért!

Megszolgálom, ha megtisztelsz!

Azt hiszem e néhány szó a legkifejezőbb számomra a BDSM-ben, bár oly kevés ahhoz, hogy tudd ki vagyok! A legfontosabb, hogy biztonságban érezhesd vágyaid beteljesülését!

a rabságba taszított nők őszinte csodálója
k

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Nadel, Pisse

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Deres, Dildos, Einschließung, Fotografie, Fußfetisch, Hallsband, Kaloda, Ketten, Kitzeln, Massage, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Vakuum

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Lesen, Oper, Theater

Musik

Heavy Metal, Klassik

Bücher

Esoterisch, Geschichte, Reise, Roman, wissenschaftlich