klector - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » klector - dominant Männlich
klector
46 Jahre alt, dominant Männlich, 187 cm, 92 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 10. 02.
Mitglied seit: 2014. 10. 05.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 1.00 Punkte (1 Bewertung)
Negyvenhat éves, bizonyos szempontból "nyugdíj előtt álló" férfiember vagyok, akinek azonban tapasztalatai mértékét csak kíváncsisága és fiatalos nyugtalansága múlja felül.
A külsőm - éles ellentétben a belsőmmel - nagyjából átlagos, inkább érdekes mint szép. A héj alatt azonban van valami. Ezt nem én mondom, nekem mondták többször.

Ha kíváncsi vagy erre a valamire, nem hibáztatlak érte, sőt! Ha nyitottság, érdeklődés, széles spektrumú, (vélt és/vagy valóságos) tabuktól mentes személyiséged van, örömmel "fogadlak". Bátorítva vezetlek, ha fiatal, vagy legalábbis a műfajban kezdő vagy - és büszkén megyek melletted, illetve előtted, ha már tudod mi akarsz, és érdekel egy más fajta "hogyan?".
Korhatárok tehát nincsenek, csak szellemi és fizikai létezésed* szabhat határt kalandozásainknak. (preferenciák persze vannak: apa/mostohaapa szerepben nyilván fontos a valósághoz való hasonlóság, tehát 18-24 a kislány, és párként korombéli a "feleség". 55 fölött pedig nem valószínű, hogy tudnánk egymással bármit is kezdeni, sajnos...)

A kommunikációról még valami: természetesen kezdeményezek, ahogyan az elvárható. Ám nem haragszom akkor sem, ha te teszed ezt, persze kellő tisztelettel.

Minden továbbira ott van a kezünk és a szánk!

Ne írj és/vagy ne válaszolj, ha korlátaid vannak a dohányzás, a férfi arcszőrzet és a (szubjektív) "szépség" témájában.
Ugyanúgy ne reagálj/keress, ha neked nem tabu a scato-, geronto-, pedo- és zoofília, illetve elfogadható a vér az S/M kapcsolatban. Nekem ezk a tabuim, nem sok, de erős.

Innen mehetünk tovább, ha a kellő izgalom megvan.

klector

* gyengébbek kedvéért, és minden bántás nélkül: volt részem 25-ösnél nagyobb BMI indexszel rendelkező hölgyekkel. Nem mondom, hogy nem voltak jó pillanatok - de azt sem hogy visszasírnám ezeket a kapcsolatokat. Ezen érték alatt azonban minden rendben van.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich

Alter: 18-55 Jahre
Höhe: -185 cm
Gewicht: -70 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Anal-Sex (empfangen), Einguss, Feuer, Folienverpackung, Melken

Regt nicht an, aber wir können

CBT, Cross-Dressing, Deres, Fußfetisch, Fütterung, Jeans, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Latex, Masken, Masochismus, Massage, Menstruation, Pens, Piercing, Prostata Massage, Schuh Fetisch

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einschließung, Electro Sex, Filmen, Fisting, Fotografie, Gangbang, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kreuz, Leder, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Pisse, Public Sex, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Internet, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Museum, Musik, Schwimmbad, Spiel, Theater, Wissenschaft

Musik

Blues, Heavy Metal, Jazz, Klassik, Punk, Rhythm'n'Blues, Rock, ska

Filme

Drama, Fantasie, film-noir, historisch, Horror, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Krimi, Science-Fiction, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Erotisch, Gastronomie, Kunst, Roman, Romane, Sport, wissenschaftlich