kiscsillag - Switch/Submissiv Paar

Alle BDSM Partner » Paare » kiscsillag - Switch/Submissiv Paar
kiscsillag
29 Jahre alt, Switch Männlich, 183 cm, 76 kg - 23 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 165 cm, 65 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 09. 08.
Mitglied seit: 2012. 06. 16.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Túl sok lett a huszonéves fiftisédzööfgréj... ámulok bámulok.
kiscsillag -
Csak,hogy érdeklődési kör gyanánt is legyen valami mielőtt rátérnénk a mocskos részletekre... átlagos köznapi lány. Jó nem. Mindig is a különc kategóriát képeztem a vadhajtás személyiségem miatt. Karakán vagyok, büszke, makacs és ostromolhatnám magam ilyen's fajta szavakkal... de tudok ám jót is... szeretek festeni,kreatívkodni,olvasni,tanulni,fegyvert forgatni,metálkodni,nevetni és mostanában főként szeretni és érezni,hogy hasznos vagyok...
Sajnos a 'Szubmisszív' beállítottság nem írja le mindazt, ami vagyok. Nem, nem vagyok szubmisszív, viszont nevelhető. Nem szadizmussal... mert mazochistának viszont mazochista vagyok, úgyhogy erőszakkal ritkán lehet nevelni. A megvonásával annál inkább. Nehéz dolga van annak a domnak, aki próbál betörni, viszont jelen állapotban erre nincs is szükségem, hiszen tökéletes harmóniában van mind a szolga-mester viszonyom, mind a sub-dom viszonyom, mind a szado-mazo és egyéb 'Páros' megoldások.
Néha tökéletes paradoxon jellemez. Nem szeretem, ha kiabálnak velem és a folytonos csúnya beszéd is bosszant, viszont a négy fal között a mocskos beszéd az egyik legizgatóbb, amit valaki kiejthet a száján.
Nem szeretem az egyszerű hétköznapi fájdalmat,mint egy fejfájás, viszont kielégíti a kicsi lelkem, ha másoknak fáj.
Nem vagyok megalázkodó típus a való életben, tisztában vagyok a hibáimmal még akkor is, ha a hétköznapi életemben nem hívják rá fel a figyelmem 10 csapással a combjaimon.
Nem szeretem a montonitást. Szeretek új dolgokat kipróbálni. Szeretem feszegetni a határaim. Szeretek mindent bennünk. No persze...lehetek ártatlan angyal, vagy kísértő démonod.
A tompa holdvilág, ami beragyogja az estéd, vagy csak maga a sötét éjszaka, amiben örökre elveszel. A szerelmed, aki odaadja mindenét, vagy a szeretőd, akinek a szíve sosem lehet senkié.
Egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell, vagy egy harcos amazon, akit be kell,hogy törj.
Nem vagyok hős, de nem vagyok gyáva sem, mert van bátorságom a szenvedélyeimhez. És a szenvedély a legőszintébb dolog a világon.Csukaa - Mondanám,hogy nem az írás bajnoka, viszont hazudnék. De magától úgy sem lenne hajlandó ideülni és időt szakítani arra,hogy írjon, ezzel megfosztani magát 10 percnyi szadizástól. Majdnem 10 éve forog BDSM körökben és örülök,hogy egy ilyen dom kezei közé kerültem. Itt egy szintén könyv-moly, fegyverforgató, rocker srácról van szó.
Igaz switch beállítottságú, viszont a legtöbb szubmisszivitást igénylő tevékenység csak barátnői privilégium, úgyhogy ezt legyetek szívesek figyelembe venni.
Ő is csak egy mindennapos fiatal srác, perverz igényekkel és beteg fantáziával. Jó ideje szeretők vagyunk, nem túl régóta boldog pár. Ó igen, nyálas mámor. Fontosnak tartottam mindig is,hogy egy dom kellő intelligenciával rendelkezzen és ne legyen meggondolatlan. Sikerült az ő személyében megtalálnom.
De mielőtt elkezdenék áradozni róla, inkább csak beavatlak.
Szereti a dominanciáját kiélni, a megalázást, a szadizmust, a sikolyokat, a könnyeket, a feneket, a puncit és mindent, ami erotika és meztelen testekkel összeköthető. Főként a romantikusabb mester-szolga kapcsolatokra hajaz, viszont meggyőző érvekkel tud érzelemmentes lenni ( és több évnyi elutasítás után rászoktattam a pofozkodásra... nos ennyiben ki is merül a 'köznapi switch tézis' ).


És a rockerségen, fegyvereken és könyv-betegséget leszámítva közös bennünk. Imádjuk a szerepjátékot ( mint non-szexuális játékot ), a háborús filmeket, sci-fiket, a természetet, a középkort, az igényes zenéket, a finom borokat, a tüzet, a vizet, a levegőt...mindent, ami kielégíti a szemet, a szájat, a fület és az érzékeket.
Antagonisztikus ellentéteken alapulunk szexuálisan és ez maga a tökély (:


Akikkel szívesen lepedő akrobatáskodunk:

Domináns Nő: Régóta szeretném megtapasztalni, hogy milyen lehet egy nő lábai előtt heverni és szolgálni neki. Hódolni az élvezetinek, kiszolgálni és mindezt örömmel, kéjjel és szenvedéllyel. Szintúgy a 'pár' előtti szolgálat is mozgatja a fantáziám.

Domináns Úr: Vannak napok, amikor szeretnék még valakit. Nem azért mert nem elégít ki az Egy, mert nem kapok elég kínt és gyönyört, viszont a kíváncsiság mindig is hajtott. Nem a hármas, abban már volt részem; csak négy domináló kéz.

Szubmisszív Nő: Szeretnék egy olyan hölgyet, aki nekem is és az Uram igényeinek is megfelelne... akivel együtt kényeztethetném és szolgálhatnám Őt.


Párok: Mindegy, hogy switch, domináns, sub, tv, cd, nő-férfi, nő-nő a pár alkotója. Legyen odaadó. Közös dominálástól kezdve a párcseréig, csak hölgy-hölggyel kategórián át szinte mindenre nyitottak vagyunk.

Minden esetben szükséges az ápoltság, diszkréció, odaadás, szenvedély, akarás és egyediség.Egy komoly szándékokkal rendelkező, fiatal pár vagyunk. Nem vágyunk másra, csak még több és több és több izgalomra, ha van rá lehetőség. :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant Männlich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich, Switch Männlich

Paare
dominant Weiblich - dominant Männlich, dominant Männlich - dominant Männlich, dominant Männlich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - Switch Männlich

Alter: -45 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Holländisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Anal-Sex (empfangen), Electro Sex, Fütterung

Regt nicht an, aber wir können

Cross-Dressing, Fotografie, Keuschheitsgürtel, rasieren, Schuh Fetisch

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Blut, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Feuer, Fußfetisch, Gangbang, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Menstruation, Messer, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Piercing, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, Public Sex, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Computer, Gesellschaft, Internet, Konzerte, Lesen, Spiel, Theater, Zeichnung

Musik

goa, Gote, Heavy Metal, Punk, Rave, Rock, Rock'n'Roll, ska

Filme

Drama, Kriegsfilm, Science-Fiction, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Erotisch, Esoterisch, Kunst, Poems, Roman, Romane