kero - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » kero - Submissiv Männlich
kero
42 Jahre alt, Submissiv Männlich, 172 cm, 72 kg
Wohnort: Ungarn, Pest
Letzter Login: 9 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2010. 08. 20.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Gyorsan, az elején kezdeném azzal, amit nem szeretek: kaki, pisi, tűk.
Na, most már jöhet a lényeg: ami az én képzeletemben egy úrnővel gyakran összekapcsolódik, az a puha, illatos, finom bőr ruházat. A bőr, valahogy olyan nemes, olyan áthatolhatatlan, a csillogása, tapintása, egyszerűen mesés!Nem tudom mi okozza, de már kisiskolás koromban sem tudtam levenni a tanárnő bőrkesztyűjéről a szemem, és a kabátja széles bőrövéről azt fantáziáltam, hogy van belőle vagy 15, és minden porcikámat lekötözi vele, a nyakamtól a bokámig...
Számomra a másik fontos dolog, a megkötözés/kikötözés. Ez biztosítja azt a kiszolgáltatottságot, alárendelt, szenvedő szerepet, ami olyan izgató. Ezért aztán fontos, hogy a megkötözés legyen alapos, ne tudjam kiszabadítani magam. Nagyon tetszenek a bőr bilincsek, nyakörvek, farokövek.
Imádom, ha nem szokványos egy megkötözés. Időnként látni nagyon kis trükkös megkötözéseket, ezektől mindig elszáll az agyam. Tetszik, ha én sem szimplán vagyok megkötözve, hanem például a farkamon keresztül is rögzítve vagyok, vagy egy fejhámon, szájpecken keresztül vagyok összekötözve. Nagyon izgató például egy hason fekvő pózban a fejhám a sarkaimhoz kötve, vagy egy fenékkampóhoz. Ezen felül egy szimpla hátrakötözött kéz is biztosítja a védtelen és kiszolgáltatott helyzetet - amilyen egyszerű, olyan nagyszerű :) Teljesen védtelenné tesz, és felkínálja az egész testet a játszadozáshoz, ágyéktól a mellbimbókig.
Annak ellenére, hogy gyerekkorom óta vonzódom ehhez a témához, és magamat számtalanszor megkötöztem, raktam csipeszeket minden porcikámra, nagy tapasztalatom nincs ezen a téren. Mostanában kezdek ráébredni, hogy lehetséges, hogy nem is vagyok igazán mazó. Lehet, hogy inkább a sub vonal az erősebb...? Persze egy kis fájdalom jól jön. :) Ami érdekes, hogy nem az indít be, hogy nekem fáj. Azt vettem még észre, hogy ha egy Úrnő fájdalmat okoz a szolgának, akkor az tetszik benne igazán, ahogy az Úrnő élvezi a fájdalom okozását. Az egyik általam feltöltött linknek is ez a lényege számomra: az úrnő olyan élvezettel nézi a szolga szenvedéseit, ami igazán be tud indítani.
Azt hiszem bemutatkozásnak ennyi, a többit, majd részletesebben, ha érdekel valakit.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-45 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Dildos, Einguss, Fütterung, Ohrpfeilgen

Regt nicht an, aber wir können

Massage, Masturbation

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, CBT, Demütigung, Deres, Electro Sex, Fußfetisch, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Leder, Masken, Masochismus, Melken, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Prostata Massage, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Tracht Prügel, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Basteln, Computer, Fernsehen, Fitness, Internet, Lesen, Tiere, Wissenschaft

Musik

Pop, Punk, Rap, Reggae, Rhythm'n'Blues, Rock

Filme

Abenteuer, Fantasie, Informativ, Komödie, Krimi, Science-Fiction

Bücher

Abenteuer, Esoterisch, Roman, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine