julesdy - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » julesdy - dominant Männlich
julesdy
36 Jahre alt, dominant Männlich, 180 cm, 74 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 08. 25.
Mitglied seit: 2011. 08. 11.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
30-as, jó egzisztenciával, vezető beosztásban dolgozó, mások által helyesnek de a teremtés apró tökéletlenségeit magán hordó férfi vagyok, aki mind az életben, mind pedig a játszótéren domináns de nem arrogáns egyén. Nagyon szeretem a kiszolgáltatott helyzetekben megjelenő női szépséget, amit abban a formában sehol máshol nem lát meg egy férfi, mely még néha a szívemet is meglágyítja.

Az utóbbi időben érdeklődést mutatok a különböző kötözési technikák iránt, szorgalmasan bújom és lelkesen gyakorlom a művészi fokra emelt távol keleti kötözési módokat, melyek olyan erotikus és kiszolgáltatott helyzetbe hozzák a szebbik nem képviselőit.

Ha ilyen irányú érdeklődéssel bíró hölgy vagy 45-ön innen, akkor szívesen megosztom veled gondolataimat, tapasztalataimat a témában. Természetesen és szimpátia esetén egyenesen örülök neki, ha gyakorlatban is át szeretnéd élni a mozdulatlanság kéjét, ahogy a tested megfeszül a kötelek által, és Te csak várod a sorsod. Nem feltétlenül kell testi kapcsolatra gondolni, ha csak ruhában el akarsz játszani a helyzettel, akkor csak az esti/délutáni ízletes vörösbor lesz az, amihez nem engednek majd a kötelek hozzáférni.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-45 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Breast Torture, Chinesische Bälle, Kerzenspiele, Vibratoren, Werkzeuge

Regt nicht an, aber wir können

Peitsche, Tracht Prügel

Regt an

Augenverbund, Bondage, Haareziehen, Hallsband, Ketten, Kreuz, Pinzette