hello_baby - Fetischist Männlich

Alle BDSM Partner » Fetischisten » hello_baby - Fetischist Männlich
hello_baby
32 Jahre alt, Fetischist Männlich, 180 cm, 78 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2015. 11. 20.
Mitglied seit: 2014. 08. 22.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Azt hiszem furcsa fickó vagyok. Fiatal koromban matekversenyeket nyertem, a számokhoz való szenvedélyem a mai napig kitart. Talán ezért is akad meg a szemem inkább az olyan hölgyeken, akik minimum 38-as számmal kezdődő konfekcióméretűek! :-)

Viccet félretéve azt a nőt keresem, aki a kockaságom elfogadva tudja értékelni bennem a játékos pasast, akit bármikor egy kedves nézéssel vagy hízelgő mondattal rá lehet venni, hogy az éjszaka közepén is elinduljon a városba bóklászni céltalanul. Akit lehet tanítani főzni és ezért hálás is, aki szívesen tévézik otthon, de ha swinger klubra támad kedved, abban is tettestársad.

Szóval az a helyzet, hogy úgy érzem felnőttem és szeretnék egy olyan kapcsolatot, ahol a vágyaimat nem eltitkolva, mégis egyenrangú partnerként tennénk egymást hosszútávon boldoggá. Bár modern gondolkodásúnak tartom magamat, most mégis független hölgyet keresnék, emiatt kérem senki se haragudjon meg rám. Ha végig olvastál, esetleg mosolyt csaltam az arcodra, írd meg azt egy sorban, ígérem boldoggá teszel vele.

Gesprochene sprachen

Ungarisch