hanko - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » hanko - Submissiv Männlich
hanko
38 Jahre alt, Submissiv Männlich, 179 cm, 88 kg
Wohnort: Ungarn, Borsod-Abaúj-Zemplén, Mályi
Letzter Login: 2016. 04. 13.
Mitglied seit: 2015. 12. 12.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Kézcsókom minden hölgynek de legfőképp Úrnőknek.
Szeretek szolgálni, és egy olyan Úrnőt keresek aki szabályokkal halmoz el és a szerint kell élnem és őt szolgálnom. Mivel eléggé elkötelezett vagyok olyan Úrnőt keresek aki, erényövem kulcsát őrzi és életem ezen részét is kontroll alatt tartja.
Olyan Úrnőt keresek aki keményen szilárdan kitart a kimondott szava mellett, bár ritkán szoktam könyörögni de az orgazmus kontroll az nagy úr.
szeretem az Úrnőmet kiszolgálni az életben, tehát nem csak szeánszos együttlétekre gondolok, hanem mondjuk egy hétvége eltöltése hogy egész nap együtt vagyok az Úrnővel. És én kiszolgálom őt reggelivel, ebéddel, vacsorával, és természetesen csak az erény öv lenne rajtam. Közben kitakarítanék az Úrnőmnél mondjuk női cselédruhában, vagy elmennék bevásárolni a háztartásba az én pénzemen.
Elvinném az Úrnőmet moziba, vagy úgy hogy én kint megvárom őt, vagy a barátnőivel együtt vinném el öt és megvárom őt kint de be is mehetek tartani neki a popcornt, természetesen az én kocsimmal az én pénzemen és én vinném az Úrnőm retiküljét. Az Úrnőmnek segítenék fürdeni, törölközni, ha kéri az Úrnő akkor egy szemkötő lenne rajtam, hogy ne lássam a csodás testét. Pisilése után WC papírja lennék.

Egyáltalán lehet hogy hülyeségeket írok ide, nem is tudom.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich

Alter: 25-50 Jahre

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Einguss, Einschließung, Folienverpackung, Fußfetisch, Fütterung, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Leder, Masken, Masochismus, Masturbation, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, rasieren, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Computer, Museum, Reiten, Tiere, Wissenschaft

Filme

Abenteuer, Aktion, Komödie, Sex / Porno

Bücher

Erotisch, Esoterisch