hajadon - Switch Weiblich

Alle BDSM Partner » Switche » hajadon - Switch Weiblich
hajadon
25 Jahre alt, Switch Weiblich, 170 cm, 52 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 4 Tage zuvor
Mitglied seit: 2012. 05. 13.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (9 Bewertung)
~Játszópajtás és egyben cseléd kerestetik a szerepjátékomhoz!~

Behódoló (biszexuális) lányt keresek, befogadás - vagy akár örökbefogadás - céljával; olyat, aki szívesen vesz részt "Kisasszony és cselédje" témájú, hangulatú és ízű játékban, teljes át- és odaadással (24/7).

A külvilágtól elzárt birtokon élek a Gazdámmal (aki a világ legcsodálatosabb Férfia) - ezzel le is tisztáznám: nem keresek se domináns hajlammal, se Y kromoszómával rendelkező egyedet. A Gazdám az egyetlen személy akinek fejet hajtok és behódolok, így - egy régebbi kornak megfelelően, és kiegyensúlyozottan - én vagyok a birtok Úrnője, ő pedig az Ura. A cseléd közvetlenül az én alattvalóm és saját örömszerző játékszerem lesz. Tehát én foglalkoznék vele: tanítgatnám, jutalmaznám és fenyíteném.

Kettőnk viszonya nem csupán egy szerepjáték lenne. A birtokon a cseléd valóban cseléd, tehát szolga, aki komoly munkára van fogva a kertben, pajtában, konyhában, házban és ház körül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy munka előtt, után és legfőképp közben nincs pajkosság, játék, erotika.

Mi előtt bármilyen részletekbe vagy ábrándokba keverednénk, leszögezem, hogy a jutalmat, a maradandó státuszt ki kell érdemelni. Szigorú elvárásaim vannak, amiket ha kell, kemény kézzel tartatok be; de a verésbe, kínzásba nem lelem nagy örömöm, így jobban örülnék egy szorgalmas, szófogadó cselédnek, aki nem keresi a bajt, és akinek a legfőbb jutalma az, hogy én foglalkozom vele.

A triviális fétiseken és banális szexjátszmákon túl akarom gyökereztetni viszonyunkat. Tudható rólam, hogy rajongom a 19. századért; a Viktoriánus korszakért, a Gibson Lányokért, a világszép Erzsébet császárnéért, illetve az illemért és a csodálatos divatért is. Akkoriban a nők valóban nőknek számítottak, s egy kifinomult kisasszonyt szolgálni tökéletes alkalom volt a csiszolódásra. Szívesen tanítgatnám a cselédem finom művészetekre, rég elfeledett szépítkezési titkokra, és temérdek női fortélyra, ha kiérdemli és van benne hajlam az ilyesmire.Kérem szépen azokat akik a leveleiket ctrl+c/ctrl+v formájában fogalmazzák, kíméljenek. Mindkettőnk számára csupán áltatás lenne, ha válaszolgatnék az olyan levelekre amiket rajtam kívül megkaptak már ötszázan.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Rumänisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Gesellschaft, Internet, Lesen, Museum, Spiel, Tanz, Theater, Tiere, Zeichnung

Musik

Alternativ, Folk, Gote, Heavy Metal, Klassik, Musical, Pop, Rock

Filme

Fantasie, historisch, Informativ, Romantik, Science-Fiction

Bücher

Alben, Erotisch, Geschichte, Kunst, Roman, Romane