guminadrag - Fetischist Männlich

Alle BDSM Partner » Fetischisten » guminadrag - Fetischist Männlich
guminadrag
58 Jahre alt, Fetischist Männlich, 183 cm, 99 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2012. 06. 14.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Hölgyet keresek szerepjátékhoz. Mama kisfiú.

Szoptatás pelenkázás valódi guminadrág feladása. Hőmézözés popsiba kúp beadás, A kisfiú mindíg visszatartja a kakit és a mamának beöntéseket kell adnia!!( A kaki nem pelenkába, max higénia és WC) Nem kakis játékok!

guminadrág és beöntés a kisfiúnak


Középkorú úriember vagyok. Gyerekkori élményeim sokszor eszembe jutnak. Nagyon sokáig vagy 5-6 éves koromig adott a mama rám guminadrágot.Igazi békebeli gumibugyi volt. A kakilás mindig problémát jelentett. Mindig visszatartottam a kakit, nem akartam kakilni! Vagy öt napja nem volt semmi a guminadrágban a mama elvitt a rendelőbe a doktornénihez aki megvizsgált. Nyomkodta a hasam, kikérdezte a mamát hány napja nem volt kaki?Hát legalább öt napja mondta a mamám. Az öt nap rengeteg mondta a doktornéni, beöntést kap a gyerek. Nővérke,Klárika kérem adjon a kisfiúnak egy langyos,szappanos vizes beöntést most!!A nővérke elővette az irrigatort a szekrényből és megtöltötte a beöntő kannát szappanos vízzel. Na gyere ide a vizsgáló ágyra feküdj fela gumilepedőre és fordulj a hasadra, lehúzom a guminadrágot, bedugom a popsidba a beöntő csövet.Most beadom neked a beöntést nagy levegőt vegyél közben sóhajts. Éreztem ahogy a meleg víz befolyik a fenekembe. Megkaptam a beöntést és finom volt! Szaladtam utáána a wc-re. A mamának elmagyarázták,hogy otthon is lehet legközelebb a beöntést beadni a gyereknek , ha visszatartja a kakit napokig.Hol lehet mindent megvenni és pontosan hogyan kell csinálni. A beöntés meghozta az eredményt. Pár nappal később már minden meg volt vásárolva és a fürdőszobai szekrényben volt. Gumilepedő irrigátor gumikesztyű. stb.
Nemsokára megint napokig nem volt eredmény nem kakáltam a guminadrágba. A mama mondta, ha holnap nem kakilok beöntést kapok. Másnap reggel sem volt kaki. Kicsim nincs kaki a gumibugyiban.Megmérem a lázad a popsiban. Lehúzta a gumibugyit bedugta a lázmérőt,37,9 hőemelkedés. Ez azért van mert visszatartod megint a kakit. Hozok egy lázcsillapító kúpot és kapsz egy beöntést is! Fordulj oldalra ,letolta a guminadrágot és bedugta a kúpot. Lehet,hogy ettől kaki is lesz. Nemsokára bejött , megsimogatta a popsim a guminadrágban,sajnos nincs kaki picim.Had adjak egy beöntést neked?Nem kérek beöntés mama.
Muszáj hogy beöntést kapjál!! Behozom a beöntő kannát és a gumilepedőt. Emeld meg a popsid alád rakom a gumilepedőt. Szappanos langyos vizes beöntést fogok neked beadni mint a nővérke nem fog fájni igérem. Mama nem kérek beöntést. Muszáj kicsikém, jót fog tenni . Behozta a vizet megtöltötte a beöntő kannát. Most fordulj a hasidra, Lehúzom a guminadrágot,bekrémezem a beöntő csövet és bedugom a popsidba. Rakd szét a lábad,emeld meg a feneked. Éreztem ahogy tövig benyomja a csövet. Muszáj teljesen felnyomni,hogy ne görcsöljön a beöntés , amikor beadom. Na felkészültél picim adom a beöntést a popsidba. Sóhajtsál nagy levegő!!! Emelem a beöntő tartályt. És éreztem ahogy a langyos víz kezd beáramlani a fenekembe. Sóhajt megint. Most magasra emelem hogy a beöntés egész magasra felmenjen a popsikádba. Éreztem ahogy a víz egyre jobban áramlik a fenekembe elkezdi feszíteni a hasam . Mama elég a beöntés.Nem kérek többet!! Még csak a fele ment be, a mama kedvéjért még egy kicsit. Sóhajt nagy levegő!!! És ment a beöntés tovább hatalmas lett a hasam és feszítette egyre jobban. Élveztem de nagyon! Mama kapok még beöntést? Nem elég? Nem picim még had menjen a finom szappanos viz a popodba. Midjárt kész a beöntés kisfiam. Már nem sok van. Befolyt az egész a hasam hatalmas lett a rengeteg víz nagyon feszítette. Mostmár bent van a beöntés,vissza kell tartani a kakit 10 percig,hozom a bilit és ráültetlek. Hatalmas kaki volt utánna. A mama vagy kétszer akkora beöntést adott mint a nővérke. Rendszeresen kaptam a beöntéseket volt hogy hetente kétszer háromszor.Sokszor ha napokig nem kakiltam, én szóltam a mamának, mama nagyon fáj a hasim kérek beöntést az segit te mondtad.
Titokban nagyon élveztem.

Gesuchte Partner

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - Switch Weiblich

Alter: 18-65 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Demütigung, Deres, Dildos, Doktor Fetisch, Einguss, Filmen, Fotografie, Fütterung, Gummi, Herrschaft, Keuschheitsgürtel, Latex, Leder, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Prostata Massage, Rollenspiele, Schmerz, Strümpfe, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge, Windeln

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Gesellschaft