gepsarkany - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » gepsarkany - Switch Männlich
gepsarkany
24 Jahre alt, Switch Männlich, 188 cm, 82 kg
Wohnort: Slowakei, Nitrianska župa, Komárom
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 01. 05.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szép napot mindenkinek!

Nem először vagyok itt, nagyon régóta érdekel a BDSM világa, és úgy tűnik, nem nagyon tudok meglenni nélküle, sőt nem is nagyon akarok.

Magamról annyit, hogy switch beállítottságú vagyok, sosem voltam a fájdalom adta gyönyör híve, mármint amit nekem alárendelt szerepben adhat, ott inkább a sub jellemvonások kerülnek előtérbe, az alázásokat, a kiszolgáltatottságot és a kihasználtságot szeretem. A másik végletben, amikor is én vagyok az aktív résztvevő, szeretem, ha a nő kissé szenved, élvezem a fájdalom adta nyögdécseléseket, viszont nem csak ezt tudom élvezni domként.

Mindkét szerepben jól érzem magam, és bele tudom élni magam 100%-ig, és a lehető legnagyobb élvezettel csinálom. Szeretek a maximumon teljesíteni, domként is, de subként odaadóan úgyszintén.

Nálam nem csak erről szól a dolog, vagyis nem szeretném, hogy csak erről szóljon. Leginkább egy párkapcsolatban tudom elképzelni ezt, amikor is a feleknél adott a kölcsönös bizalom, és szívesen benne vannak egymással mindig új dolgokban, ezzel is színesítve a magánéletüket. Ha itt olyanra lelek, akivel elképzelhetőnek tartom a komolyabb kapcsolatot, és megvan a kölcsönös szimpátia, annak számolnia kell vele, hogy nem csak a BDSM-ről fog szólni az ismerkedés, hiszen ezen a témán nem tud kimerülni.

Nem zárkózom el az alkalmi, és a hosszabb távú más jellegű kapcsolatoktól sem, szivesen ismerkedem, és beszélgetek bárkivel.

Hogy kissé beavassalak a magánéletembe, egy 23 éves egyetemista vagyok, emellett pedig egy irodán végzek adminisztratív munkát. Legtöbb időm Révkomáromban töltöm, de Dunaszerdahelyen is sokat vagyok. Mobilis vagyok. A magánéletemben, munkahelyen, és egyéb helyeken irányító, határozott típus vagyok, viszont a négy fal között sokszor más a helyzet. Szabadidőmben szeretek utazni, világot látni, szeretek a Kárpát-medencében kirándulgatni, sok filmet nézek, társasági típus vagyok.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-99 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Bestrafung, Fütterung, Kerzenspiele, Pinzette, Public Sex

Regt nicht an, aber wir können

Cross-Dressing, Deres, Folienverpackung, Gummi, Jeans, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Leder, Masken, Masturbation, rasieren, Schmerz, Stichelei, Unterwäsche

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bisse, Bondage, Breast Torture, Demütigung, dirty Talk, Einschließung, Fußfetisch, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Ketten, Latex, Massage, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pisse, Rollenspiele, Sadismus, Schmutz, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Billard, Computer, Dating, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Konzerte, Museum, Restaurant, Spiel, Tiere, Tischtennis

Musik

Funky, Hip-Hop, Klassik, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Abenteuer, Animation, Familie, historisch, Horror, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Serie

Bücher

Entertainment, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine