genezis - Submissiv TV oder TS

Alle BDSM Partner » Transvestiten, Transsexueller » genezis - Submissiv TV oder TS
genezis
42 Jahre alt, Submissiv TV oder TS
Wohnort: Ungarn, Pest, Fót
Letzter Login: 2016. 11. 11.
Mitglied seit: 2013. 03. 09.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Imàdom a női dominanciànak alàvetni magam és olyan utakra indulni ezáltal amik az ismeretlenbe visznek.
A feminizàció mint domináns eszköz igencsak pikáns és izgalmas módja hogy egy férfi felett atvegye egy nő az irànyitast.
.
Szóval keresek egy igényes hölgyet aki szivesen jatszadozna velem kedvére... Epitgethet szepitgethet nevelgethet használgathat, amit kreativitása szépérzéke fantàziaja perverzitasa együttesen ki tud hozni belőlem. Kreàlhatsz egy titkos barátnőt, szeretőt, jàtékszert vagy egy ultranőies transzvesztita szolgàt... Amit a fantaziàd ki tud hozni ebből. Itt az alkalom, most szabad kezet adok hogy bevezess es belenevelgess a vilàgodba es olyannà vàljak amilyenné formàlni szeretnél.
Egykét oras alkalmi felszines kis fizetős programok nem erdekelnek, de ha van egy izgalmas elképzelésed ezzel kapcsolatban talán hagyom időben és raforditasokban mélyebben elkoteleződni magam ebben a témàban. Aztan majd lesz ami lesz... nem vagyok ijedős fajta.
És a próba teszi a szerencsét.

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bondage, Chinesische Bälle, Fütterung, Kaloda, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Melken, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Piercing, Prostata Massage, rasieren, Sadismus, Tracht Prügel

Regt an

Bestrafung, CBT, Cross-Dressing, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Einguss, Einschließung, Herrschaft, Hoher absatz, Ketten, Masturbation, Nippel, Public Sex, Rollenspiele, Schuh Fetisch, Strümpfe, Transvestivismus, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge