gamergirl - Fetischist Weiblich

Alle BDSM Partner » Fetischisten » gamergirl - Fetischist Weiblich
gamergirl
23 Jahre alt, Fetischist Weiblich, 175 cm, 63 kg
Wohnort: Ungarn, Pest
Letzter Login: 3 Minuten zuvor
Mitglied seit: 2015. 05. 20.
Online
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (14 Bewertung)
Kaposvári szolgámat kölcsönadnám játszani szerető embereknek. Főleg annak örülnék ha cselédlány szerepre használnák, én is erre nevelem, de ritkán tudunk találkozni.Azt még kifelejtettem hogy szeretek perverz történeteket írni.
Nem mindenkinek, de ha valaki tetszik, és szeretné (hát hogyne szeretné:P) az kaphat.

Többen kérdezték hogy milyen játékokat szeretek.
Cs go
Cod 4
Skyrim
Team fortress 2

Kölcsön, vagy örökbe adott játékoknak is örülnék.
Elsőben és utolsóban gyűjtöm is a tárgyakat, ha esetleg vannak színes csajos cuccaid, és cserélnél vagy nekem adnád írj.


Rengetegen írtak, a legtöbb embernek válaszolni fogok, páran írtak olyan levelet is ami tetszett. Válaszom sorrendje: Először annak fogok aki vipet ajándékozott, nem azért mert kell nekem a vip, vagy mert anyagias vagyok, hanem ha már költött rá biztosan komolyak a szándékai. Másodszor annak aki vagy vip tag, vagy van képe. Utoljára maradnak azok akiknek nincs képük, és vip tagságuk, mert ők tűnnek a legkomolytalanabbnak. Kivételek mindig vannak, szóval ha valaki nagyon megfog annak lehet hogy előbb írok akkor is ha nem vip. Női ruhás képpel is szerezhetsz nálam előnyt, főleg rózsaszín, vagy lakk cuccokkal, esetleg jó szoros fűzővel. Arc nélkül is jöhet ha nyuszi vagy. Ha női ruhában akarsz szolgálni ne légy túl dagi vagy izmos, légy nőies legalább picit.

Levelezni jöttem az oldalra, de később akár lehet szó másról is.
Mindkét oldalt kipróbáltam már, de inkább fetisisztát választottam, mert sok fétisem van.
Szeretem a bőrt, a lakkot, a testhezálló ruhákat, a tűsarkút stb.
Sokat vagyok gépnél, így gyorsan tudok válaszolni, de nem vagyok vip, így nem korlátlan számban. Imádom a számítógépes játékokat, főleg az fps műfajt, és szeretem játékokban is alázni a férfiakat, szerencsére jó vagyok bennük, így sikerülni szokott:) Lehet velem levelezni játékokról, fétisekről, vallásról stb.

Vágyaim:
Írok kicsit erről is, hogy tudd mire számíthatsz ha véletlenül téged választalak, és el is jutunk addig.

Sub férfiaknál a női ruha, kikötözés és az orgazmuskontroll ami legjobban tetszik, van is benne valamennyi tapasztalatom.
Példa: Hátul összekötözöm a kezeidet a csuklódnál, és a könyöködnél, elkötöm a farkadat, és a heréidet. A farkadat bekenem síkosítóval, és lassan simogatom jó sokáig. Amikor már remeg a farkad, és orgazmusért könyörögsz leveszem a farkadról a kötelet, mert ugye túl sokáig nem szabad rajtahagyni. Hozzád bújok, arcon köplek, és megígérem hogy fél óra múlva folytatom, és hatalmasat élvezhetsz. Bekapcsolók egy szexi csajos pornót, és miközben nézem rajtad tartom a lábaimat. Ha hangoskodni mersz megmarkolom a golyóidat, vagy elverlek pálcával. Amikor letelik a fél óra újra előkerül a síkosító, és jól átmasszírozom a farkadat. Aztán beviszlek a zuhanyzóba, jó alaposan megfürdetlek, különösen ott. Leveszem a bugyimat, és a zoknimat, rád parancsolok hogy vedd fel, aztán rá a saját ruháidat. Kapsz 2 nagy pofont, és indulhatsz is haza. Ha könyörögni mersz a megígért orgazmusért akkor jól elverem a talpad egy pálcával, és csak aztán zavarlak haza. A következő találkozóért már feladatokat kellene teljesítened, és könyörögnöd. De úgy is megtennéd mert nem tudnád elfelejteni mi történt. Második vagy harmadik találkozón már megmutatnám hogy milyen gonosz is tudok lenni, és hogy az elsőn még kedves voltam:)

Később írok még több fantáziát is amit valóra szeretnék váltani, de most nincs időm.

Sok emberre ráférne egy hogyan írjunk levelet egy nőnek tanfolyam.
Még az is lehet hogy csinálni fogok ilyet, szerintem lenne rá igény.

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Einschließung, Electro Sex, Filmen, Folienverpackung, Fotografie, Fußfetisch, Gummi, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Masochismus, Masturbation, Melken, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Prostata Massage, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Transvestivismus, Unterwäsche, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Computer, Gesellschaft, Internet, Kino, Reiten, Restaurant, Spiel

Musik

Alternativ, Disko, Drum'n'Bass, elektronisch, Heavy Metal, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Abenteuer, Animation, historisch, Horror, Informativ, Komödie, Romantik, Serie, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Entertainment, Erotisch, Esoterisch, Geschichte, Kunst, Religion, wissenschaftlich