gaborrab - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » gaborrab - Submissiv Männlich
gaborrab
42 Jahre alt, Submissiv Männlich, 176 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 04. 16.
Mitglied seit: 2009. 02. 10.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 5.50 Punkte (2 Bewertung)
FIGYELEM! Csinos dominàns beàllitottsàgú lànynak illetve hölgynek soförje lennék alkalmilag vagy hosszútàvon is gépkocsival dominàns szeànszért cserébe! Erősen mazó beállítottságú fiatalember vagyok. Csinos fiatal dominámat keresem. Fiatal hosszú hajú vékony vagy átlagos testalkatú lányok előnyben! Előnyt jelent ha érdekel hogy hosszabb időre teljes kiszolgáltatott állapotba tarts.

Csinos lehetőleg hosszú hajú lányt keresek aki a dominám lenne, lehetőleg ötletgazdag, fantáziadús lányt keresek, aki szereti ha egy férfi alárendeltje, ő parancsol az van amit ő akar, szeret keményen bànik a rabszolgájával, és tud új meglepetésszerű dolgokat kitalálni és kivitelezni e műfajon belül. Olyan lányok előnyben akiket izgatna ha mind rabszolgájukat bezárnának valahová akár hosszabb időre is!

Ezenkivül még nagyon izgatna ha egy csinos fiatal lány kezeim és lábaim összebilincselné, számat beragasztaná, és alaposan nádpálcával elverne, bevállalom úgy is hogy menekülő szó nélkül ameddig kedved tartja, nem baj ha látod hogy már nem birom tovább akkor is folytasd nyugodtan úgysem tudok ellene tenni semmit, mivel teljes kiszolgáltatott állapotban vagyok.

Keresek olyan lányt is aki összebilincselne és megsétáltatna úgy a városban, hogy minél több fiatal làny làsson hadd nevessenek ki hogy mekkora egy csicska vagyok. Olyasmi helyre gondolok mint pl.: péntek és szombat este a Làgymànyosi híd és a Boràros tér között a park ahol nagyon sok föiskolàs egyetemista làny iszogat, biztosan jòt nevetnének rajtam:)

Kipróbálnám szivesen fiatal csinos lánnyal vagy akár lányokkal is a Döbrögi-Ludas Matyi szerepet, ahol én lennék Döbrögi, a lány illetve lányok Ludas Matyik. Oly formában gondolom, hogy egymás után rövid időn belül 3x50 vagy akár 4x50-net vernének rám nádpálcával, korbáccsal, lovaglópálcával, ostorral vagy amivel szeretnének. Előtte természetesen kikötöznének valahová, ez a lányok fantáziájára lenne bízva, majd megkapnám az 50 ütést utána nem engednének el, mivel Ludas Matyi sem engedte egyszer sem el, hanem mindíg úgy hagyta Döbrögit, majd a lányok miután úgy hagytak legalább egy félórát vagy akár többet is, aztán kitalálnának valamit amiért cserébe kiszabadítanának,ez lehetne még valamennyi ütés, valami kínzás, megalázás, szadizás vagy amit szeretnének! Majd ez utána még vagy 2-3 szor megismételnék! Természetesem a számat be lehet ragasztani, hogy ne tudjak jajgatni, kiabálni stb.
Videót vagy fotókat is készíthetnének az egészről, ha szeretnének!

Szivesen kipróálnám egy fiatal lánnyal, hogy sokkolóval milyen érzés mikor lesokkollna, majd gumibottal megverhetne ezután megbilincselhetne és úgy hagyhatna egy pár órára!!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich

Alter: 18-30 Jahre
Höhe: 155-180 cm
Gewicht: 40-60 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Französisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Atemkontrolle, Chinesische Bälle, Doktor Fetisch, Einguss, Pens, Piercing

Regt nicht an, aber wir können

Fußfetisch

Regt an

Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Demütigung, Deres, dirty Talk, Einschließung, Electro Sex, Filmen, Folienverpackung, Fotografie, Fütterung, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Nippel, Ohrpfeilgen, Peitsche, Pinzette, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Vakuum, Werkzeuge, Windeln

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Billard, Kochen, Tiere

Filme

Aktion