gabor75 - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » gabor75 - Submissiv Männlich
gabor75
41 Jahre alt, Submissiv Männlich, 184 cm, 95 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 2016. 08. 21.
Mitglied seit: 2009. 02. 18.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (4 Bewertung)
Jelenleg nem keresek partnert.

184cm, 95kg, világoskék szem, hosszú, sötétbarna haj.
Irányítható, engedelmes és szófogadó vagyok; erős lakk, bőr, latex fetisiszta és lábimádó hajlammal.

Fetisisztaként is meghatározhattam volna magam, de egyrészt a regisztrációm idején ez a kategória az oldalon még nem létezett, másrészt a szubmisszív besorolás jobban jellemez.

A szub hajlamom erősebb, mint a mazo (pontosabban: CSAK a fájdalom nem hoz lázba). Természetesen a két fogalom bennem sem választható ketté, csupán a lelki megalázás nagyobb teret kap, illetve a kezdetet, a kiindulópontot jelenti. A BDSM–ben (általában) a soft dolgok vonzanak.

Mivel még folyamatosan tanulok (gyakorlott szolgának nem mondanám magam), csupán türelmet és megértést kérek várt Úrnőmtől. Tanulni, behódolni, szolgálni szeretnék. Használjon belátása szerint.

Igényes, 35 év feletti, domináns Úrnőm keresem (hölgypár, illetve 30–as, nőies transzvesztita is lehet), aki következetes nevelésével bevezetne szigorú világába, testemet és (főleg) lelkemet hatalmában tartva tartva engedelmes szolgájává formálna.
Elsősorban komoly (D/s – ahol a fájdalom okozása és elfogadása természetes velejárója az együttléteknek, de nem elsősorban azon alapszik) kapcsolatban gondolkodom, hosszú távra, de nem zárkózom el az alkalmi együttlétektől sem, amennyiben többről nem lehet szó.

Hogy mit szeretnék? Szeretném, ha örömét lelné használatomban, a saját igényei szerint nevelve. Szeretném teljesen Úrnőmre bízni magam, teljes kiszolgáltatottságban, az Ön kényére utalva. Nekem az okoz örömet, ha boldog és elégedett Úrnőmnek tudhatom. Úgy, ahogyan az elképzelései és vágyai diktálják, amennyiben Ön is a négy fal között képzeli el ezt a kapcsolatot.


Pár szót magamról, röviden, ami nem tartozik a BDSM körébe.
Szeretem az európai és a Távol–Keleti filmeket. A szépirodalmat és a (klasszikus) sci–fit–t. A filozófiát és a történelmet. A verseket és a drámákat. A metalt és a komolyzenét (és a kettő keverékét).
Szeretem a tetoválásokat és a testékszereket. A különcséget és az extremitást (bár ez is, mint minden, szituáció– és partnerfüggő). Szeretek (majdnem) mindent, ami Távol–Keleti és főleg Japán.
Nem szeretem a kirekesztés, a megkülönböztetés, az intolerancia bármely formáját (ez nem jelenti azt, hogy mindenkit kedvelnék – ez lehetetlen is lenne). Nem szeretem a hazugságot, a képmutatást, az álszentséget és az egyéniség hiányát.
A csillagjegyeim (ha valakit esetleg érdekelne): oroszlán és nyúl.

Kis szemelvények rólam. Mivel széles az érdeklődési köröm, lehetetlen mindent felsorolni, egy kisebb listának pedig nem láttam értelmét. A részletek úgy is a találkozó(k) és a (remélt) kapcsolat alatt derülnek ki.

Köszönöm, hogy időt szakít a bemutatkozásomra és rám áldoz az idejéből.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant TV oder TS, Fetischist Weiblich, Fetischist TV oder TS

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, dominant Weiblich - Unsicher TV oder TS, dominant TV oder TS - dominant Weiblich, dominant TV oder TS - dominant TV oder TS, Fetischist Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - dominant TV oder TS, Fetischist Weiblich - Fetischist Weiblich, Fetischist TV oder TS - dominant Weiblich, Fetischist TV oder TS - dominant TV oder TS, Fetischist TV oder TS - Fetischist Weiblich, Fetischist TV oder TS - Fetischist TV oder TS

Alter: 35-60 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Breast Torture, CBT, Kerzenspiele, Massage

Regt nicht an, aber wir können

Kitzeln, Pens

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Einschließung, Fisting, Fußfetisch, Fütterung, Gangbang, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Hoher absatz, Kaloda, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Masturbation, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, Rollenspiele, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Gesellschaft, Internet, Kino, Konzerte, Lesen, Museum, Theater

Musik

Blues, Folk, Heavy Metal, Jazz, Klassik, Rock

Filme

Animation, Drama, Fantasie, film-noir, historisch, Horror, Informativ, Kriegsfilm, Krimi, Science-Fiction, Sex / Porno, Thriller, Western

Bücher

Abenteuer, Geschichte, Kunst, Poems, Reise, Roman, Romane, Sport, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine