gabesz82 - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » gabesz82 - Switch Männlich
gabesz82
34 Jahre alt, Switch Männlich, 165 cm, 71 kg
Wohnort: Ungarn, Nógrád
Letzter Login: 2016. 08. 09.
Mitglied seit: 2015. 08. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szia!

BDSM területen kezdő vagyok, eddig nem volt senkim akivel igazán gyakorolhattam volna. Ennek ellenére nem véletlenül választottam a switch kategóriát, nem vagyok bizonytalan, mindkét oldal vonz, mikor milyen a hangulatom. Alapjában véve nekem ez leginkább a szex megfűszerezése, a szerepjáték rész nem annyira vonz. Magas az ingerküszöböm, de ettől még nem vonzanak a durva dolgok, vagy amik hosszabb ideig maradandó sérülést okoznak, pl. tűk és ilyesmik. Sem adni sem kapni nem szeretnék ilyet.

Egyedülállóként és elsősorban a hozzám illő és egyetlen páromat szeretném végre megtalálni, de amíg független vagyok, addig alkalmi kapcsolatra is nyitott vagyok. Természetesen a megbízhatóság és tisztességesség nálam alap, ha nem tudod tartani amit megígérsz, és szólni sincs energiád, hogy közbejött valami, akkor inkább ne raboljuk egymást idejét.

Egy vidám, intelligens, tisztelettudó embernek tartom magam, céltudatos és racionális gondolkodású, ami nem azt jelenti hogy érzéketlen, hanem azt, hogy nem kizárólag érzéseim alapján döntök. Nagyon ritkán adok fel bármit is.

Én nem hiszek a dominanciában/alávetettségben, mártmint hosszú távon, egy párkapcsolatban. Ha nem vagyunk egyenrangúak, az előbb-utóbb boldogtalansághoz vezet. Nem hiszek abban sem, hogy egy kapcsolatban a férfinek kell irányítania.
Attól, hogy párkapcsolatban élünk még két önálló ember vagyunk, saját gondolatokkal, tervekkel, ötletekkel. Ezeket meg kell beszélnünk, mert egyikünk sem gondolatolvasó (mint azt többnyire a nők elvárják, "ha igazán szeretsz akkor úgyis tudod" mottó szerint).

Irányítani kell a saját életünket akkor is, amikor a nem vagyunk egymás mellett, döntéseket kell hozni, amiért felelősséget kell vállalni. Amikor hazamegyünk a munkahelyünkről és egymással vagyunk akkor sem lesz ez egy csapásra másképp, igenis neked nőnek is legalább annyira tenned kell azért hogy a közös célokat elérjük. De ez még nem elég. Emellett mindkettőnknek kompromisszumkésznek is
kell lennie, mert szinte kizárt, hogy mindig egyetértünk. Marha unalmas is lenne, ha tökegyformák lennénk. :-)

Szóval keresem olyan hölgy ismeretségét, aki a fenti írásom alapján
engem keres. :-)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Switch Weiblich

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Deres, Electro Sex, Kaloda, Ketten, Vakuum

Regt nicht an, aber wir können

Rollenspiele

Regt an

Augenverbund, Bondage, Folienverpackung, Kreuz

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Basteln, Bowling, Bummeln, Computer, Gesellschaft, Schach

Musik

Disko, elektronisch, House

Filme

Aktion, Horror, Informativ, Komödie, Thriller

Bücher

wissenschaftlich