fictionboy - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » fictionboy - dominant Männlich
fictionboy
31 Jahre alt, dominant Männlich, 172 cm, 70 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 42 Minuten zuvor
Mitglied seit: 2011. 12. 05.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
31 éves meleg (de ezt eléggé titkoló) srác vagyok, átlagos testalkat, 172 cm, kb. 70kg, barna haj, kék szem, szőrös test, ami a külsőmet jellemzi.
Szado és mazo oldalon is van minimális tapasztalatom (1-2 alkalom), szexben viszont csak annyi, hogy egy sráccal kivertük egymásét...
Elsősorban a fájdalomokozás izgat: csipeszek, mellbimbókínzás, viasz, fenekelés, cbt (ezek esetleg mazo oldalon is, de csak olyannal, akit én is kínozhatok); meztelenül végeztetett tornagyakorlatok, kifárasztó gyakorlatok. Nagyon izgat az erényöv hordatás (és ami ezzel járhat: tease&denial, ruined orgasm, visszazárás erényövbe orgazmus nélkül, elélvezés után kikényszerített újabb orgazmus).
Nem izgat a kötözés önmagában - de persze a szolgát meg kell kötözni, hogy ne tudjon ellenállni a fájdalomnak. Illetve ha egy kényelmetlen pózban van elég hosszú távra kikötözve, annak talán már van értelme.
Nálam fiatalabb, nem túlsúlyos, lehetőleg nem szőrös engedelmes mazo vagy switch srácot keresek alkalmi, szexmentes játékra, esetleg rendszeres kapcsolatra vagy többre. Engedelmesnek azért kell lennie, mert nem vagyok kifejezetten domináns alkat, azt szeretném, ha a szolgával nem kéne nagyon keménykedni, hanem önként vetné alá magát a fentebb említett kínzásoknak, büntetéseknek, tehát alapvetően a szadizás izgat.
És biztos hülyén hangzik ez egy ilyen oldalon, de elsősorban érzelmekre vágyok, ahol a kapcsolatnak része az s/m, de nem az az alapja. Ettől azért bejelöltem az alkalmi meg a kötetlen kapcsolatot is, de azt inkább csak szexmentesen tudom elképzelni.
Sajnos nem mindig vagyok Pesten, de helyet többnyire tudok biztosítani.

Amúgy aki a maszturbációt a kipróbálnám kategóriába sorolja, azt mi tartja vissza attól, hogy kipróbálja? :D

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Männlich, Submissiv Männlich, Unsicher Männlich, Switch Männlich

Alter: -32 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Italienisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Anal-Sex (geben), Fotografie

Regt nicht an, aber wir können

Anale spiele, Dildos, Fußfetisch, Kitzeln, Massage, Pens, Prostata Massage, Rollenspiele, Schuh Fetisch

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Deres, Electro Sex, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Masturbation, Melken, Nippel, Oral Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Gesellschaft, Internet, Lesen, Museum

Musik

Alternativ, Blues, Jazz, Klassik, Pop, Reggae, Rhythm'n'Blues, Rock, Rock'n'Roll, ska

Bücher

Poems, Roman, Romane