ff54 - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » ff54 - dominant Männlich
ff54
59 Jahre alt, dominant Männlich, 180 cm, 95 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 4 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2012. 04. 08.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (5 Bewertung)
Mostanában az érzelmek felé is nyitottan, egy olyan sub-mazo nőt keresek - életkortól függetlenül -, aki el tudja fogadni, hogy 56 éves vagyok (szerintem még fiatalos), aki tolerálja, hogy egy nyitott házasság-szerű kapcsolatban élek. Akinek a vágyai között szerepelnek ugyanazok, vagy legalább azok többsége, amiket én megjelöltem a saját listámon.
Egyébként szeretek olvasni, kedvelem a jó filmeket és a művészetek egyéb ágait, érzékeny vagyok, már tapasztalt, toleráns, gátlástalan, kicsit szexmániás, enyhén biszex, ha úgy adódik a többes felé is nyitott.
Egyszerűen élvezem ezt a játékot. Nagyon megtetszett, és vonz, hogy mennyire mélyre lehet benne menni, milyen végtelen számú lehetőséget kínál. Szóval szívesen és élvezettel játszom tök kezdővel is, de bármilyen szintbe be tudok kapcsolódni - legfeljebb ismét tanulok valami újat is :))
Megtapasztaltam, hogy tényleg ahány ember, annyiféle BDSM van, ami ráadásul még az időben (találkozóról-találkozóra) is folyamatosan változik. Ezért nyitott vagyok mások és a saját új érzéseim felé is.
Nem keresek görcsösen, de mióta tudom, hogy a BDSM izgalmasabb, mint a hagyományos szex, így már nem szeretnék lemondani róla.
Szóval, nagyon tudnék élvezni egy jó fej sub-mazo nőt, akinek sok mindent megtennék, hogy azt érezze: neki meg épp én hiányoztam.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Paare
Submissiv Weiblich - dominant Männlich, Submissiv Weiblich - Submissiv Männlich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Filmen, Fotografie, Fütterung, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Pens, Schuh Fetisch, Windeln

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Blut, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Feuer, Fisting, Folienverpackung, Fußfetisch, Gangbang, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Menstruation, Messer, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Piercing, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, Public Sex, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schmutz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Transvestivismus, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge