felic - Unsicher Männlich

Alle BDSM Partner » unsichere » felic - Unsicher Männlich
felic
35 Jahre alt, Unsicher Männlich, 180 cm, 70 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 06. 13.
Mitglied seit: 2015. 08. 24.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Mocskos idők, kezdjük újra! Szóval. Voltam már itt. Hamar felfüggesztettem magam, mert sokkot kaptam néhány dologtól. Definiáljunk úgy engem, hogy túl normális ide, túl kevésbé egy ‘hagyományos’ társkeresőre. Félreértés ne essék, a szex fontos, nagyon, kémia nélkül nincs semmi de ha meg más nem stimmel.. akkor sincs. Nehéz, dehát ilyen ez a popszakma.

Keresek. Nem görcsösen, nem egyéjszakás kalandot, nem is tudom mit. Egyedül vagyok de nem vagyok magányos, van saját életem és kiválóan el tudom foglalni magam. Nem mástól várom a boldogságot. Megteremtem magamnak, imádok utazni. Nem nyaralni, utazni. Bringázni, sétálni, napon fetrengeni, a téren gengelni, ismerkedni, nyitottnak lenni a világra.

Ismerkedni szeretnék, beszélgetni, nyitott emberekkel találkozni. Nem a beteg vágyaimat akarom senki torkán lenyomni, nem akarok senkit felkoncolni és a családi ezüst gyertyatartót is kihagynám a fenekemből, köszi. Viszont ha valakivel megvan a hang és elmegyünk egy koncertre, elmegyünk túrázni, kiülünk az Erzsébet térre egy üveg borral vagy csak eszünk egy fagyit a belvárosban abból nagyon nagy baj nem lehet.

Aztán ha nem, akkor sem én veszítek többet. :D

Disclaimer: nem keresek kétségbeesett harmincasokat, hogy úristen de kéne egy gyerek már. Viszont szeretnék gyereket. Nem keresek komoly kapcsolatot. De szeretnék, vagy kialakul vagy nem erőltetni nem lehet. Nem ész nélkül élek bele a világba mint valami hülyegyerek. De szeretek hülyegyerek lenni.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 26-34 Jahre

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Spanisch, Ungarisch