famulus - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » famulus - Submissiv Männlich
famulus
25 Jahre alt, Submissiv Männlich, 198 cm, 99 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2013. 03. 29.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Először is szeretnék köszönetet mondani az oldal adminjainak, amiért törölték az egész bemutatkozásomat, mert szerepelt benne egy bdsmtest.org-os link. Igen, valóban nem a kedvenc linkjeimnél volt elég lett volna egy figyelmeztető levél, hogy tegyem arrébb. No mindegy, ezzel is elment potom 350 karakter.

+Mielőtt megint túlbuzgóan törölnétek (Lana) küldjetek egy levelet arról, hogy szerintetek miben nem megfelelő, mert én bizony isten nem találok rá indokot. Azon kívül, hogy "nem tetszik". Ha e nélkül törölnétek, akkor majd szétszedem, és az egyszerűbbek kedvéért részenként leírom hogy szerintem miért felel meg a szabályzatnak. Ki lesz használva az a 64000 karakter. (Akkor meg bannolva lesz azzal, hogy "ne írj regényt"? Jó ez így, hogy katonai szinten megy a logika.)

Szóval magamról kéne valamit írnom, de úgy, hogy ha lehet ne legyen túl önimádó azonban keltse fel a figyelmet. Fogós dolog, sose voltam jó esszéírásban, de üljünk össze egy teára, kávéra, pohár fröccsre, szívesen beszélgetek sokáig sok mindenről.

Nos tehát: magasra nőttem, mert mindig megettem a brokkolit. Pöppet pufók is vagyok, mert a csokit sem vetettem meg. Azonban ez utóbbi zavar, így igyekszem keskenyedni. Az elmúlt hónapokban rászoktam a jógára, de ha sok időm lesz egy társastánc-tanfolyam is érdekel. Fiatal-abb-éveim alatt rengeteg könyvet olvastam, ezek többsége sci-fi, fantasy, vagy a kettő kombója volt. Kifejezetten szeretek is ezekben a világokban elmerülni

Eszméletlen szókimondó vagyok, ami nyers őszinteség, és sokan hajlamosak olykor bunkó stílusnak betudni. Pedig csak brutálisan őszinte vagyok. Meg amellett persze kedveskedő, meg odafigyelő. És akkor jöjjön még egy negatívum: kifejezetten ragaszkodó típus vagyok.
No, nem az a levakarhatatlan fajta: ha megmondod, hogy nem tetszem, mert barna a hajam és te a szőke herceget várod, akkor oké megértem, békén leszel hagyva. Azonban, ha valakit komolyabban megkedvelek és úgy látom hogy viszonozza a dolgot, annak jó lesz. Nagyon. De komolyan, tök rendes vagyok, gondoskodó, alkalmazkodó, szeretlek kiszolgálni meg kreatív vagyok meg minden. Ja, meg tudok főzni is! Ez igazi kuriózum manapság. Meg szeretek is vendégül látni. Téged még jobban! Csak valahogy vergődj zöld ágra azzal a ténnyel, hogy a fentebb említett törölt teszt alapján 99% pet, és 97% sub vagyok. Ez egyébként nem azt jelenti, hogy kalaptartón bólogató kutyaként élek, van véleményem, és el is fogom mondani, legfeljebb elfogadom, hogy nem érvényesül.
A bdsm-et szeretném a mindennapokban is, és nem csak a négy fal között megélni. Nem hivalkodó módon, de aki tudja mit hol keressen, az azért jöjjön rá, hogy foglalt vagyok.

Szóval egyenlőre ennyi, akit bármi felkeltett kérdezzen, írjon mailt (ritkán nézem) vegyen fel skypeon, vagy csak csattintsa meg az itteni ostort. Aztán ha még találok valami fontosat amivel kiegészíthetnék, leírom.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-35 Jahre
Höhe: 150-180 cm
Gewicht: 50-80 kg

Kontaktdaten

Skype: Nur für Mitglieder
Email: Nur für Mitglieder

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Folienverpackung, Fütterung, Messer, Pens, Piercing, Vakuum

Regt nicht an, aber wir können

Bestrafung, Demütigung, Haareziehen, Kerzenspiele, Ketten, Kitzeln, Kreuz, Leder, Ohrpfeilgen, Pinzette, Rollenspiele, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Werkzeuge

Regt an

Augenverbund, Bisse, Bondage, Fußfetisch, Hallsband, Kaloda, Latex, Massage, Oral-Sex (geben), Peitsche

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Angeln, Basteln, Bogenschießen, Bummeln, Dating, Gesellschaft, Internet, Kochen, Lesen, Reinigung, Restaurant, Schach, Spiel, Tanz, Theater

Musik

Alternativ, Blues, Country, Folk, Gote, Heavy Metal, Jazz, Klassik, Musical, Pop, Punk, Rap, Reggae, Rhythm'n'Blues, Rock, Rock'n'Roll, Soul

Filme

Abenteuer, Animation, Fantasie, historisch, Informativ, Komödie, Krimi, Märchen, Science-Fiction, Serie, Western

Bücher

Abenteuer, Entertainment, Jugend, Roman, Romane, wissenschaftlich