envagyok - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » envagyok - dominant Männlich
envagyok
41 Jahre alt, dominant Männlich, 186 cm, 92 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 23.
Mitglied seit: 2009. 11. 10.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szolgálatra, engedelmessegére nevelni! Használni, mindkettőnk örömére!

Nem vagyok egy kimondott szépség, ezt előre jelzem. Viszont, úgy gondolom, ebben a világban, egy finom játékhoz nem is kell Brad Pittnek lenni:)
Mint ebből a mondatból kitalálhattad, nem feleséget, és nem élettársat keresek. Jó, azért nem is csak egy alkalmas szeánszot-játszadozást. Inkább úgy mondanám, olyant lányt-lányokat keresek, akivel több alkalommal, akár rendszeresen találkozunk, és jól érezzük egymást. Akivel megadjuk egymásnak, amire vágyunk.
Nem szeretem a túl durva dolgokat, ha neked a véres, brutális játékok jönnek be, sajnos nem egymást keressük. Nem tudom, mit írjak még ide..
Tudod mit? Szakítsunk a dogmákkal, és csináljuk azt, hogy nem várod meg, amíg én írok. Ha érdekesnek találtad ezt a pár sort, írj te! Sehol nincs megszabva, hogy a lány nem kezdeményezhet, nem írhatja meg az első levelet:)
Persze én is nézelődök, és ha úgy van, kezdeményezek is. De viszont is elvárom ezt, nem vagyok gondolat olvasó, hogy kitaláljam, érdekellek.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18- Jahre

Ziel der Partnersuche

Virtuelle Beziehung / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

24/7, Anal-Sex (geben), Arsch lecken, Atemkontrolle, Bestrafung, Bisse, Bondage, Dildos, Doktor Fetisch, Einschließung, Filmen, Fisting, Folienverpackung, Fotografie, Gangbang, Kitzeln, Ohrpfeilgen, Pisse, Public Sex, rasieren, Schmerz, Stichelei

Regt an

Augenverbund, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, dirty Talk, Haareziehen, Herrschaft, Kerzenspiele, Kreuz, Massage, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pinzette, Rollenspiele, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge