engineer - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » engineer - Submissiv Männlich
engineer
24 Jahre alt, Submissiv Männlich, 190 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Buda
Letzter Login: 5 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 07. 30.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdv minden kedves látogatónak! 24 éves, vezető beosztásban dolgozó, biztos egzisztenciával rendelkező mérnökember vagyok. A koromnál érettebb gondolkodásúnak tartom magam, az életben mások a prioritások számomra, mint kortársaimnak. Volt már jó pár Hölggyel kapcsolatom, de valamit mindig hiányoltam ezekből. Rájöttem, hogy egy domináns Nő mellett lenne teljes az életem. Megtehetném, hogy fizetős dominákhoz járjak, de nem ez az amit keresek. Egy olyan Nőre lenne szükségem, aki a nap 24 órájában, a hét mind a hét napján uralkodik felettem, elveszi a lelkem, rabjává tesz.

Véleményem szerint a férfiak arra rendeltettek, hogy az ellenkező nemet szolgálják az élet minden területén. (nem csak a hálószobában!) Nyílvánvaló, hogy a szexben egyedül a Nő kielégülése fontos, ha eközben a férfi valamely vágya teljesül, az csak az imádott Úrnő nagylelkűségének köszönhető. És hogy mit kell még megadni egy Nőnek? Természetesen a megfelelő anyagi körülmények biztosítása az egyik legfontosabb dolog. A férfi dolga, hogy megteremtse egy Nő számára a gondtalan, kényelmes élethez szükséges feltételeket. A Nő dolga, hogy élvezze ezt, költse a férfi által keserves munkával megkeresett pénzt.

Az eddigiekből talán kiszűrhető, hogy engem nem feltétlenül a véres játékok vonzanak, hanem az igazi, vele született női dominancia, ami az élet minden területén jelen van. Természetesen tűröm a fájdalmakat is, de olyan Hölgyre vágyom, akinél az uralkodásvágy nem csak erre korlátozódik. Az ideális partner számomra ízig-vérig Nő, egy igazi szeszélyes Díva, aki szereti használni és kihasználni a férfiakat. Ruhatárának elengedhetetlen kellékei a harisnyák, magassarkúk, csizmák, szoknyák és egyéb elegáns vagy kihívó darabok. Figyel a részletekre, gondolok itt az ápolt hajra, sminkre vagy éppen a szép körmökre. Rajongok a dohányzó Hölgyekért, ezért nagyra tudom értékelni, ha az illető szenvedélyes dohányos. Előszeretettel kínozza cigarettájával azt a semmirekellő férfit, aki a lábai előtt hever.

Amennyiben a fent leírtak alapján egy Úrnő magára ismer, megtisztelő lenne, ha ezt valamilyen módon jelezné felém! Hiszem, hogy létezik az a Nő, akinek vágyai, elvárásai egyeznek az én elképzeléseimmel.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: -45 Jahre

Kontaktdaten

Email: Nur für Mitglieder

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Atemkontrolle, Bondage, Demütigung, dirty Talk, Einschließung, Fußfetisch, Haareziehen, Herrschaft, Hoher absatz, Ketten, Latex, Leder, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Unterwäsche

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Angeln, Bummeln, Computer, Fitness, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Party, Restaurant, Theater, Wissenschaft

Musik

Alternativ, Drum'n'Bass, elektronisch, Techno

Filme

Drama, historisch, Horror, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Krimi, Science-Fiction, Thriller