elsker - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » elsker - dominant Männlich
elsker
28 Jahre alt, dominant Männlich, 190 cm, 90 kg
Wohnort: Dänemark, Midtjylland
Letzter Login: 2016. 11. 09.
Mitglied seit: 2014. 03. 02.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Szépséges Hölgyemények!

Én egy erőm teljében lévő, 25 éves fiatal srác vagyok! Külföldön dolgozom, de gyakran tartózkodom otthon is! Szeretek tiszta lapokkal játszani! Élvezem az életem, jól keresek. Tele vagyok vágyakkal, érzésekkel, perverziókkal. Olyan puncisok jelentkezését várom, akik tisztában vannak vele mit akarnak, ismerik önmagukat.
Szeretek ismerkedni, beszélgetni, flörtölni, dugni, szeretkezni, szerelmes lenni. Fontos számomra az érzelmek kimutatása, legyenek azok finomak vagy akár mocskosak.
A szexualitás az egyik legcsodálatosabb dolog az életben, a BDSM világa pedig, még inkább kiterjesztheti a testi és lelki élvezeteket. Ez nem egy egyszerű hálószobai fűszer, ez sokkal több annál.
Heteroszexuális vagyok, ezen belül pedig, csak a józan ész szab határokat! Beállítottságommal kapcsolatban, főleg a domináns viselkedés jellemez. A switch részem inkább egyfajta édesség, ami a NŐ számára egy kis szabadság érzését keltheti.
Az ágyban imádok irányítani. Kell a nő, minden testrészével együtt. Kiélem magam Rajtad, Benned! Közben gondoskodó, de aljas vagyok! Vigyázok Rád, mert megfontoltan cselekszem, de tudom, hogy Mindened az enyém. A teljes testi és lelki élvezet motivál! Kihasználhatsz, de visszakapod! Kihasznállak, de meghálálom! Sosem egyoldalú egy flört, egy viszony, egy dugás vagy akár egy kapcsolat. Mindkét fél számít, és ezt tiszteletben tartva szűnhetnek meg a határok!
Ha többet szeretnél tudni rólam vagy beszélgetnél, csak írj! Kérlek tartsd tiszteletben az általam kitöltött adatokat, légy értelmes és igényes! Várlak!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-25 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Dänisch, Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Fisting, Herrschaft, Kerzenspiele, Kreuz, Pinzette, Prostata Massage, Stichelei, Tracht Prügel

Regt nicht an, aber wir können

Gummi, Kitzeln, Masken

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bondage, Cross-Dressing, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Filmen, Fotografie, Fußfetisch, Haareziehen, Hallsband, Hoher absatz, Ketten, Latex, Leder, Massage, Masturbation, Menstruation, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Piercing, Pisse, Public Sex, rasieren, Rollenspiele, Schuh Fetisch, Strümpfe, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Basteln, Dating, Fernsehen, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Lesen, Museum, Party, Restaurant, Tiere

Musik

Blues, Disko, elektronisch, Funky, Hip-Hop, House, Jazz, Klassik, Pop, Punk, Rap, Reggae, Rock'n'Roll, Techno

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, Drama, Familie, Fantasie, historisch, Horror, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Krimi, Märchen, Romantik, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno, Thriller, Western

Bücher

Erotisch, Gastronomie, Reise, Roman, wissenschaftlich