ducinyuszi - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » ducinyuszi - Submissiv Weiblich
ducinyuszi
45 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 170 cm, 115 kg
Wohnort: Ungarn, Győr-Moson-Sopron, Győr
Letzter Login: 3 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 02. 22.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Keresem a párom, a társam, a részem, a cinkosom... akinek az hülyesége passzol az én hülyeségemhez :) Azt a férfit, aki nem csak egy megálló akar lenni az életemben, hanem a kikötő, ahol a szívem otthonra találhat.

Keresem a Férfit... világmegváltó beszélgetésekhez, könnyfakasztó nevetéshez, játékhoz, őrültségekhez, komolysághoz, finom ételekhez, nemes italokhoz, otthon üléshez, csavargáshoz, felfedezésekhez, napsütéshez, holdfényhez, romantikához, összebújáshoz, doromboláshoz, vaduláshoz, bujasághoz, észveszejtő párnacsatákhoz, együtt ébredéshez, és minden földi jóhoz. Egy független, intelligens, kommunikatív, humoros, magas (kb. 180 cm feletti), ápolt, magabiztos, céltudatos, megbízható férfi személyében. Nem dohányzás előny!

45 éves vagyok, van 2 gyermekem, Győrben lakom és a közeljövőben nem szeretnék az ország (világ) más részére költözni. Kérlek ezt vedd figyelembe, ha írsz!

Alapszabály: "A nő elsődleges erogén zónája az agya, bármit is állít a Cosmopolitan. Ha azt nem tudod felizgatni, akkor a büdös életbe nem kerülsz be a lába közé..."

Kevés tapasztalattal rendelkező mazusobként keresem párom tartós kapcsolatra. Inkább mazo vagyok, mint sub. De csak és kizárólag a hálószobában! Vannak dolgok amiket már kipróbáltam, de vannak amik még ezután várnak rám, amint megtalálom a megfelelő Férfit, a Domot!

Mosolygós, jókedélyű, határozott, céltudatos, érzéki, szenvedélyes, gyengéd, játékos, kiszámíthatatlan, buja, kellően perverz vadmacska, aki doromboló cicává válik, ha... Ez vagyok én. De csak annak a Férfinak, aki elég bátor ahhoz, hogy vállalja a kockázatot, ami azzal jár, hogy igazán megismer. :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Alter: 35-50 Jahre
Höhe: 180- cm
Gewicht: 80- kg

Ziel der Partnersuche

Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Augenverbund, Bondage, Electro Sex, Fisting, Kerzenspiele, Pens, Vakuum

Regt an

Bisse, Dildos, dirty Talk, Haareziehen, Masochismus, Massage, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Schmerz, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Billard, Computer, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Lesen, Musik, Restaurant, Schwimmbad, Tanz, Tennis, Theater, Tiere, Tischtennis

Musik

Blues, Funky, Jazz, Musical, Pop, Rock, Rock'n'Roll