drmr - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » drmr - Submissiv Weiblich
drmr
35 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 165 cm, 57 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 30.
Mitglied seit: 2016. 10. 11.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Írhatnám hogy a "domok dómját" keresem...de hazudnék.
Már így az elején szögezzük le, amennyiben annyi a mondandód, hogy mi mindent tennél velem...inkább ne is írj, mert sajna nem érdekel. Ha a komplexusos életed hozott erre az oldalra egy ingyen numera reményében kérlek lapozz tovább,mert ez szintén nem én vagyok.
Nem szeretnék sem harmadik sem negyedik lenni, alapból utálom a sorbanállást.
Kedves,laza, cserfes, valahol a páncél alatt ízig-vérig nő vagyok, ennek tudatában keresem domináns beállítottságú úr társaságát 1001 éjszakára és nappalra. Hogy mennyire vagyok nő, ez attól függ te milyen tükröt tartasz elém. És ez által leszel te A férfi?! A jelszó játékosság, humor, és az élvezetek halmozása.
Számomra ez nem identitás, hanem egy izgalmasan mocskos szelete az életemnek. Megvan mindenem téged kivéve, de mivel nem jössz nekem a bevásárlókocsival, nem állsz mellettem a pirosnál, és gyanítom a postás sem te vagy, ezért itt kereslek.

Ha tökéletest keresel, az nem én vagyok. Ha nem tudod elnézni, hogy követek el hibákat, tehát a kompromisszum, elfogadás, megértés szavak nem szerepelnek a szótáradban, akkor nem engem keresel.
Hiszek a klasszikus férfi-női felállásban, ami az enyém, az az enyém, illetve alkalmi szex kapcsolatot keresvén sem koptatnám itt a billentyűzetet.
A szenvedély elsodor...az ész a gyeplő, mely megfékez.

Ha a fenti sorokat elolvasva még tipped sincs hogy kit keresek, na ez esetben valóban jobban járunk mindketten, ha nem írsz :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Alter: 33-43 Jahre
Höhe: 175- cm

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch