domparsopron - dominant/dominant Paar

Alle BDSM Partner » Paare » domparsopron - dominant/dominant Paar
domparsopron
45 Jahre alt, dominant Weiblich, 160 cm, 50 kg - 47 Jahre alt, dominant Männlich, 185 cm, 85 kg
Wohnort: Ungarn, Győr-Moson-Sopron, Sopron
Letzter Login: 2016. 10. 01.
Mitglied seit: 2015. 01. 15.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
CSAK HÖLGYEK!

A keresett partner: kedves biszex szub, és / vagy mazó lány, hölgy...aki egy párt szolgálna, érzéki biszex dolgokat átélne.


Kedves, kommunikatív domináns pár vagyunk. A férfi tag tapasztalt,következetes, szigorú nevelő. Hölgy tagung régóta vágyik az uralkodásra, eleddig kevés tapasztalattal. Biszex terén is kezdő lenne,elképzelésünk szerint együtt szerezne bi-szex és domináns tapasztalatokat, hármasban. Egy kedves, nőies biszex lánnyal, hölggyel.Komolyak vagyunk, komolyan keresünk.

Mivel korábban is kerestünk, sokat írogattunk, és senki nem válaszolt, ezért inkább te írjál nekünk, garantáltan válasz fog jönni, skype cim, stb...Nem szeretnénk újra az összes kamust végigírkálni, szórakozó kislányokat, kisfiúkat :)

Nem együtt élő pár vagyunk, de mindketten függetlenek, együtt játszadozunk csak.van helyünk, tudunk fogadni, és ésszerű távolságon belül utazni is. Diszkréció, komolyság adott és elvárt!Nem levelezgetni akarunk, hanem kapcsolatot felvenni, szimpátiát eldönteni, találkozni!

A hölgy kifejezetten csinos, szép arcú, a férfi sármos,átlagos.

Csak akkor jelentkezz, ha kész vagy skypon kamerát kapcsolni, vagy telefonálni (rejtett számról is hívhatsz-nem kell kiadnod magad-mint ahogy kamusok mondják... :). Elkerülnénk ily módon kamus pasikat. Ha van kölcsönös szimpátia, megbeszélhetünk tabukat, vágyakat, megszervezhetjük a találkozót..

A vágyak tárháza nagyon széleskörű, minden megbeszélés és egyeztetés dolga. Nem kell mindig mindennek lennie, nem is lehet... Ami mindenkinek jó és kellemes...

Üdvözlettel, domparsopron

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Bestrafung, Breast Torture, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Fisting, Fußfetisch, Gangbang, Hallsband, Herrschaft, Kerzenspiele, Leder, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Prostata Massage, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge