dogmale - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » dogmale - Submissiv Männlich
dogmale
35 Jahre alt, Submissiv Männlich, 184 cm, 88 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 09. 23.
Mitglied seit: 2016. 05. 09.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Kedves Domináns Hölgyek!!!
Voltam már korábban regisztrálva az oldalon,de a sok csalódás időről időre elvette a kedvem az egésztől.Mivel szerintem minden okkal történik ezért úgy gondolom,hogy lehet még nem voltam megérve ahhoz,hogy igazán átadjam Valakinek az irányítást és ezen felül még nem volt letisztulva bennem,hogy mit is szeretnék vagyis mire lennék alkalmas.
Mióta az eszemet tudom mindig is vonzott a BDSM világa,mindig újabb és újabb területei férköztek az agyamba,sok mindenre vágytam és vágyom azóta is,de az amiben leginkább lecsapódik mindez nem más,mint a pet-play.
Természetesen vonzó számomra minden ami egy DOM-sub viszonyban vonzó lehet(igaz a mazósághoz gyenge vagyok és ezt ki is hagynám az emlékkönyvemből,ha egy mód van rá) de igazán a pet-playben látom leginkább azt,hogyan lehetne legjobban megszabadítani magam a gondolkodás és felelőség terhétől.
CSak remélem,hogy rajtam kívül is van valaki a másik oldalról aki hasonlóan vélekedik ennek a játéknak vagy létformának a kifejezőségéről
Nem keresek anyagias hírdetőt mert nincs szükségem arra,hogy én mondjam meg egy Domináns Nőnek,hogy hogyan legyen az ami...pont ettől szabadulnék meg végre.
Kérem csak olyanok írjanak akiket valóban érdekel ez az irányvonal.
Illetve a korábbi tapasztalataimból kiindulva egy gondolat:
Nem az erőltetett Úrnőzés megkövetelésétől lesz egy Nő domináns,főleg nem egy ismerkedési fázis elején.
Kiegészítés:sajnos nem vagyok vip egyelőre...ezért ha Valaki választ is szeretne kérem a megadott e-mail címen írjon rám és igérem mielőbb válaszolok!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich

Alter: 30- Jahre
Gewicht: -90 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Pisse

Regt an

24/7, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Demütigung, dirty Talk, Einschließung, Folienverpackung, Fußfetisch, Fütterung, Gummi, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Latex, Leder, Masken, Melken, Oral-Sex (geben), Rollenspiele, Schuh Fetisch, Vakuum