dlmarci - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » dlmarci - Switch Männlich
dlmarci
20 Jahre alt, Switch Männlich, 181 cm, 85 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 7 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 10. 10.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Sziasztok!
20 éves egyetemi hallgató vagyok, barna a hajam, zöld a szemem és sportos testalkatom van.
Időm nagy részét tanulással töltöm, a szabadidőmben pedig szeretek sportolni (kondizni, boxzsákot püfölni, néha elmegyek futni), szeretek filmeket, sorozatokat nézni (már kb. mindent láttam, ami érdekel, úgyhogy a filmnézéseim úgy kezdődnek, hogy egy óra hosszát keresem, hogy mit nézzek, mielőtt néznék valamit), szeretek gitározni (kihangsúlyoznám, hogy szeretek, és nem pedig tudok, ugyanígy az éneklés is), szeretek a haverokkal meginni pár sört, vagy elmenni bulizni, vagy elszívni egy jó vízipipát (egyébként nem dohányzom, csak alkalomadtán egy tömés vízipipába beszállok), szeretem a kutyáimat.
Ami a szexuális dolgokat illeti: elég sok minden érdekel, ami ezen az oldalon található. Szeretek kiszolgáltatva lenni, és szeretek mások felett uralkodni, (switchnek mondanám magam). Ugyanakkor nem vagyok fájdalom-párti egyáltalán, kis harapdálás, esetleg fenekelés benne van, de semmi durva, engem nem izgat, az pedig távol áll tőlem, hogy egy lányt valaha is bántsak, még akkor se szeretném, ha ő igen.
Ezen kívül vannak még fetiseim (igen, fetisiszta is vagyok), például pelenka, fehérnemű, kikötözés, bilincs, szembekötözős móka, orális szex, fenekelés, szóval egyszerűen összefoglalva az a célom, hogy a szex minél érdekesebb legyen.
Ugyanakkor ezeket nem mindig szeretném, igenis kell az összebújós, romantikus szex is!
Biztos vagyok benne, hogy rengeteg dolog van, amit még nem próbáltam, de hát jó pap holtig tanul. Végtelen fétis, végtelen új szexpóz, végtelen kaland, móka és szórakozás... ezekből szeretnék minél többet a magaménak tudni.
Csak a fantáziád szabhat határt!
Komoly kapcsolatot keresem de bárkivel szívesen elbeszélgetek! Ha magadra ismertél, írj!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-24 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Arsch lecken, Bestrafung, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Filmen, Fisting, Fotografie, Fütterung, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Latex, Leder, Masken, Pens, Pinzette, Public Sex, rasieren, Schmutz, Stichelei, Werkzeuge

Regt an

Anale spiele, Augenverbund, Bisse, Bondage, Dildos, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pisse, Prostata Massage, Rollenspiele, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Windeln

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Fußball, Gesellschaft, Kino, Musik, Party, Wissenschaft

Musik

Alternativ, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Aktion, Animation, Fantasie, Komödie, Science-Fiction, Serie

Bücher

wissenschaftlich