devilkiss - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » devilkiss - dominant Weiblich (Domina)
devilkiss  - Domina budapest
28 Jahre alt, dominant Weiblich, 171 cm, 91 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, budapest
Letzter Login: 2015. 09. 23.
Mitglied seit: 2014. 11. 16.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (5 Bewertung)
Na akkor kezdjük!!!

Ízig-vérig domináns nő vagyok,nem dumálni akarok róla,nem hitegetni senkit,arra van itt elég áldomina.Olyan szub,switch,esetleg domináns nőt vagy férfit várok,akinek nem csak a szája jár,hanem elém tud járulni és csinálja amit mondok.Ha azt mondom ugorjon,akkor nem azt kérdezi hova,hanem azt hogy mekkorát.
Ha pasi vagy ajánlom legyen erőléted,a segged táguljon és arra hogy a szöveged annyi lesz hogy:"igen" és "értettem"!
De jobban szeretem ha egy nőt dominálhatok.személyes kis ribancomnak nevelek,ha akarom a körmömet kened,vagy ha úrnői szeszélyem azt kívánja egész éjjel a lábam,testem masszírozod de az is lehet hogy mint személyes komornám csak egész nap kiszolgálsz,cserébe kapsz majd dildot az összes testüregedbe,kapsz személyre szabott nyakörvet,és persze nyalhatod isteni puncimat,ami állandóan nedves!
Nekem pénzeddel ne gyere mert kapásból doblak ki az ablakon,ha azt akarod hogy válaszoljak viszont VIP-et is küldjél,lehet arrogáns vagyok,de nem pénzért csinálom hanem a szenvedélyért,ami itt ritkaság!Azzal se próbálkozz hogy te ilyen vagy olyan vezető vagy orvos vagy,LEXAROM!
Nekem olyan nő vagy férfi kell aki elfogadja hogy én domináns nő vagyok és azt csinálod amit mondok!

Olyan levelet várok akinek a levele elindítja a fantáziám(ha azzal kezded hogy mit csinálnék veled,már kuka),aki nem csak beszélni meg ígérgetni,hanem bizonyítani is tud,kép nélküli levelek szintén kuka!.Ha csak a pöcsödet akarod verni,már kopogtathatsz a fizetős dominák ajtaján,nálam nincs mellébeszélés,nincs mismásolás,hazugságot meg zsigerből kukázom!

Nem fogok senkire szavazni,vagy ismerősnek jelölni,ha kiérdemled akkor felveszlek ismeröseim közé,de addig sokat kell még tipornod!

Kérdés van?Nincs?Ne is legyen!
DK!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Submissiv Männlich, Unsicher Weiblich, Unsicher Männlich, Switch Weiblich, Switch Männlich

Gesprochene sprachen

Deutsch, Ungarisch