de_vad - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » de_vad - dominant Männlich
de_vad
43 Jahre alt, dominant Männlich, 185 cm, 92 kg
Wohnort: Ungarn, Győr-Moson-Sopron
Letzter Login: 2016. 08. 22.
Mitglied seit: 2012. 10. 12.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Nem az első, és nem is az utolsó vagyok, akinek második reg-je van itt. Olyan valószínű kevesebb akad, aki sok éve dominánsként regisztrált, évekig csak olvasott, írt, levelezett, barátkozott, különösebb hátsó szándék nélkül, és hirtelen, mondhatni "váratlanul" egy kedves, végtelenül vonzó szub teremtés magára vonta (kezdetben csak a figyelmét, majd nemsokára egész vehemes valóját is). S ha ilyen is akadna, azok közül sem sok lehet, aki ennek hatására (hatása alatt), mondhatni másnap beregisztrál "bizonytalan"-ként.
Hogy hogyvan, az, hogy nem tartottam minden bdsm tapasztalat nélkül domináns (beállítottságú!) -t írni akkor reglapomra, és az első élmények után bizonytalant ... nos többek közt erre keresem magamban is a választ.
Ez a reglap nem társkeresési szándékkal keletkezett, (bár az előző sem feltétlenül :)) csak egyfajta elektronikus nyílt napló magamnak, és ha van olyan elvetemült, akit még érdekel, akkor másnak is. Majd onnan az is kiderül, miért nem az eredeti nickem alatt írok, bár aki ott ismer, ezt is hamar megtudja.
Levelek, kommentek érdekelnek, éljen az interaktivitás...

Gesprochene sprachen

Ungarisch