dbfist - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » dbfist - Switch Männlich
dbfist
45 Jahre alt, Switch Männlich, 176 cm, 105 kg
Wohnort: Ungarn, Hajdú-Bihar, Debrecen
Letzter Login: 9 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szia, köszönöm, hogy benéztél!

45 éves, debreceni nős pasi vagyok, extrém vágyaim kiélésére keresek bevállalós hölgyet - lehetőleg hosszabb távra.

Nem árt, ha figyelembe veszed, hogy többszörösen összetett (mondhatni halmozottan hátrányos) személyiség vagyok. :) Próbáltam magam többféle skatulyába betenni, de valahogy mindig kilógott valami. Az egyetlen, amit sikerült magamra erőltetnem, az az "Egyéb" volt :)

Talán az a legfontosabb, hogy nagyon szeretek a női testtel, annak is a legeldugottabb részével foglalatoskodni; leginkább saját kezűleg, de kisebb(?)-nagyobb(!) segédeszközökkel és egyéb - egyáltalán nem odavalónak gondolt - tárgyakkal is szívesen kísérletezek. Itt most valóban a méret a lényeg :) Ennek nem feltétlenül kell fájnia, de ha szereted, rajtam ne múljon: szívesen meggyötörlek :)

Aztán az sem elhanyagolható, hogy én is szeretem, ha mindenfélét elrejtesz bennem :) fokozatosan növelve a méretet; kíváncsi vagyok a határaimra - remélem elég tágak lesznek ;)

Ezen kívül nagyon régi vágyam kipróbálni az IGAZI kiszolgáltatottságot és kínt, de eddig - bár többször és többen próbálták - ez nem sikerült. Kín alatt nem a hurkásra verést értem, hanem azt, hogy úgy gyötörj meg (főleg CBT és anál), hogy ne tudjak ellenkezni, és következetesen csináld végig amit akarsz, akkor is, ha láthatóan/hallhatóan szenvedek. Szeretném végre látni az arcodon, hogy valóban élvezed a kínlódásomat.

Tudom, hogy mindezek együtt/egyszerre túl soknak tűnhetnek, ezért nem akarok túl mohó lenni: a fentiek nem elvárások, inkább csak lehetőségek. A többi meg majd kiderül, ha megtisztelsz azzal, hogy felveszed velem a kapcsolatot.

Azzal is tisztában vagyok, hogy sokaknak problémát jelenthet, hogy családos emberként viszonylag kevés szabadidővel rendelkezem, de hiszek abban, hogy - ha tényleg akarjuk - ezen nem múlhat.

Köszönöm, hogy elolvastad.

dbf.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, dominant Weiblich - dominant Männlich, dominant Weiblich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - dominant Weiblich, Submissiv Weiblich - Switch Weiblich, Submissiv Weiblich - Switch Männlich, Submissiv Männlich - dominant Weiblich, Submissiv Männlich - Switch Weiblich, Switch Weiblich - dominant Weiblich, Switch Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - Switch Weiblich, Switch Weiblich - Switch Männlich, Switch Männlich - dominant Weiblich

Alter: 18-49 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Atemkontrolle, Bisse, Electro Sex, Folienverpackung, Keuschheitsgürtel, Melken, Vakuum

Regt nicht an, aber wir können

Arsch lecken, Breast Torture, Fotografie, Hallsband, Kitzeln, Nippel, Tracht Prügel

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, CBT, Chinesische Bälle, Deres, Dildos, Doktor Fetisch, Einguss, Fisting, Herrschaft, Kerzenspiele, Kreuz, Masochismus, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, rasieren, Sadismus, Schmerz, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Billard, Computer, Internet, Kochen, Lesen

Musik

Disko, elektronisch, Pop, Reggae, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Abenteuer, Familie, Komödie, Science-Fiction, Thriller

Bücher

Abenteuer, Roman