darklight - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » darklight - dominant Männlich
darklight
28 Jahre alt, dominant Männlich, 187 cm, 85 kg
Wohnort: Ungarn, Baranya, pécs
Letzter Login: 2016. 11. 08.
Mitglied seit: 2015. 07. 24.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözöllek!

Szívesen beszélgetek, ismerkedek, de csak nőkkel. Kérlek ezt tartsd tiszteletben.

Öt hat éve találkoztam először ezzel a világgal, de akkor még csak érintőlegesen. Egyik volt barátnőmmel játszottunk ezt-azt, de különösebben nem izgatott a dolog. Azután belekerültem néhány túlzottan is ártatlan kapcsolatba ami számomra unalomba fulladt. Ekkor jöttem rá, hogy mi is vonz igazán és újra elindultam az úton. Most hátranézve jókora utat tettem meg de még biztosan az elején járok.

A Domináns oldal az én világom a munkában és a magánéletben is. Fontos, hogy senkinek nem leszek az apukája és ha segítek valamiben akkor én nem tanácsot adok. Ha kikéred a véleményem, akkor azt ki is kell próbálnod.

Ugyanígy fontos az őszinteség. Nem kegyetlenül vagyok őszinte, de mindig elmondom a véleményem. Akkor is ha tetszik Neked és akkor is ha megbánt, de úgy értékelem hogy szükséges a személyes fejlődésedhez.

Nincs tévém. Nagyon régóta. Emiatt nem tudom ki híres az ország-világban és nem is érdekel. Ez nem az az " én se nézem, de láttad múltkor a..." típusú beszélgetés kezdete. Ha felhozol egy ilyen témát, a szememben el fogsz tűnni.

Ami fontos számomra az egyéni alkotói szabadság. Én is foglalkozom művészettel és ezt másokban is nagyon értékelem. Nem kell, hogy Picasso légy vagy operaénekes, de szeretem a kreatív embereket.

Ha szeretnél megismerkedni vagy beszélgetni, írj bátran.

A személyes kapcsolatok híve vagyok, de most szeretnék levelezni. Egy kicsit leülni és átgondolni értékes gondolatokat. Később természetesen nyitott vagyok egy személyes beszélgetésre, kávézásra is.


üdvözlettel:

Darklight

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich

Alter: 18-30 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Italienisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Feuer, Filmen, Fotografie, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kitzeln, Kreuz, Masken, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Piercing, Pinzette, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Electro Sex, Folienverpackung, Gummi, Jeans, Latex, Public Sex

Regt an

Einschließung, Fisting, Gangbang, Leder

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bowling, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Museum, Party, Restaurant, Spiel, Theater, Tiere, Tischtennis, Wintersport

Musik

Acid, Alternativ, Blues, Country, elektronisch, Folk, goa, Heavy Metal, Jazz, Rave, Reggae, Rock, Rock'n'Roll, Techno

Filme

Fantasie, historisch, Horror, Krimi, Science-Fiction, Sex / Porno, Thriller, Western

Bücher

Esoterisch, Geschichte, Kunst, Roman