darker_shade - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » darker_shade - Submissiv Männlich
darker_shade
37 Jahre alt, Submissiv Männlich, 190 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 18 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2010. 11. 28.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 7.75 Punkte (4 Bewertung)
Kedves Érdeklődő!

A BDSM-ben szubmisszív beállítottságú, a hétköznapok (és a hétvégék ;)) nagy részében domináns férfi vagyok. A BDSM és az erotikus játékok keretein belül is határozott elképzeléseim vannak, de az irányítást nagyon szívesen adom át a partnernek. Fontos, hogy nem kimondottan dominát keresek, de magabiztosan tudj irányítani, ha arra kerül a sor. Az együttléteket egy érzéki, kissé perverz, fantáziadús játéknak tekintem, ahol felnőtt gondolkodású, intelligens emberek megélhetik a vágyaikat, kielégíthetik a kíváncsiságukat.

Egy határozott, domináns, szigorú vagy játékosan szigorú nő irányítására, a parancsainak és a kéréseinek a teljesítésére, az Ő esetleges szexuális vágyainak a kielégítésére áhítozom. Míg régebben javarészt a testi örömökre koncentráltam (akár adtam, akár kaptam), mára már legalább annyira érdekel egy ilyen kapcsolat lelki oldala is. A szigorúság mellett igénylem a törődést és az odafigyelést is, nagyon fontos, hogy érezzem ezeket és amennyiben igény van rá, akkor szívesen viszonzom is.

Nem feleséget keresek, de nem is alkalmi együttléteket különböző hölgyekkel. Egyetlen, tartós kapcsolatot szeretnék kialakítani, azonban nem várom el a monogámiát a részedről, ha ez őszinteséggel párosul. Részemről az őszinteség és a diszkréció adott, de ha mindketten úgy érezzük, akkor a monogámiát is meg tudom ígérni.

A szexuális vágyaimban egyre gyakrabban jelennek meg férfiak is, de főleg a merev farkuk. :) Nagyon szívesen térdelnék egy szép farkú, szimpatikus, intelligens dom előtt és elégíteném ki őt orálisan. Van már némi tapasztalatom és imádom is csinálni, ha meg van a szikra és a kellő összhang. Minden álmom, hogy mindezt egy hölgy (domina, switch, sub, mindegy...) előtt vihessem véghez.
Ha vannak itt olyan párok, akik nyitottak egy ilyen felállásra, akkor boldog lennék, ha mielőbb megkeresnének. ;)

Nagyon örülnék, ha kedvelnéd a strapont, de megelégednél annyival, hogy csak a számba és nem a fenekembe helyeznéd. ;) Ugyanez vonatkozik a férfiak farkára is. :)

Odavagyok a női lábakért, rettentően izgatnak a szexi cipők és a csizmák, nyugodtan nevezhettek fetisisztának is. :)

Kérlek csak akkor keress, ha:
- a férfias testalkatú és nem a lányos kinézetű és viselkedésű szolgák tetszenek, mert magas és szőrös mellkasú vagyok. Intim területeken borotvált vagy trimmelt, arcon borostás vagy borotvált.
- a nagy farok nem feltétel;
- vagy nem bánod vagy kifejezetten izgat, hogy vannak biszexuális vágyaim is;
- nem zavar, hogy introvertált vagyok. Inkább magányosan érzem jobban magam, mint társaságban. Bár amennyiben a kapcsolatunk csak a BDSM-re koncentrálódik, akkor ez tök mindegy. :) Az emberek nagyon kis részével ismerkedem csak igazán szívesen.
- nem csicskát vagy köcsögöt keresel, az ilyen jellegű megalázás nem érdekel, sőt, meglehetősen taszít.

A fantáziáimat, álmaimat, vágyaimat, érdeklődési körömet jól tükrözik az albumaimba feltöltött képek.

A nevemnek semmi köze az 50 árnyalathoz, jóval hamarabb találtam ki, ráadásul nem is az én stílusom.

Ismerkedés? Kérés? Kérdés? Óhaj? Sóhaj? Várom a leveled! ;)

P.S.: Ha nem domináns lány / hölgy / nő / asszony vagy, hanem mondjuk szubmisszív, switch, fetisiszta, bizonytalan, bizonyos, stb., de felkeltettem az érdeklődésed és szívesen ismerkednél, beszélgetnél, akkor is dobj nyugodtan egy levelet. :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Switch Weiblich

Paare
dominant Weiblich - dominant Männlich, dominant Weiblich - Unsicher Männlich, Fetischist Weiblich - dominant Männlich, Fetischist Weiblich - Unsicher Männlich, Submissiv Weiblich - dominant Männlich, Switch Weiblich - dominant Männlich, Switch Weiblich - Unsicher Männlich

Alter: 18-60 Jahre
Höhe: 150-200 cm
Gewicht: 45-110 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, CBT, Deres, dirty Talk, Folienverpackung, Fußfetisch, Gummi, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, rasieren, Rollenspiele, Schuh Fetisch, Stichelei, Tracht Prügel, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Computer, Gartenarbeit, Internet, Kino, Party

Musik

elektronisch

Filme

Informativ, Krimi, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Erotisch, Gesundheit, Wirtschaft / Business