dangerzone - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » dangerzone - dominant Männlich
dangerzone
59 Jahre alt, dominant Männlich, 181 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 03. 06.
Mitglied seit: 2015. 02. 13.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Régen voltam itt…
Úgy érzem magam mint aki elvetődött egy kedves, emlékekkel teli helyre…
Domináns beállítottságomra lassan jöttem rá, miután az évtizedek alatt sok mindent megtapasztaltam, ebben a helyzetben érzem jól magam és úgy gondolom hogy ez alapvetően meghatározza lényemet tetőtől–talpig, kívül-belül mindenhogyan… a szexben határozott elképzelésekkel rendelkezem de ezek variációja végtelen és remélem kellő intelligenciával is párosul.
Nem járok a föld felett, tudom sokan mit gondolnak erről, milyen elképzeléseik vannak pl. a korombeli urakról…erre csak azt mondhatom: ezt is meg kell élni, de még mindig jobb megöregedni mint fiatalon meghalni, a vén kecskéről nem is beszélve :)
A kölcsönös tiszteletet elvárom! Mivel meggyőződésem hogy legfontosabb nemi szervünk az agy, elsősorban a mentális dominanciát tartom fontosnak: alázat, engedelmesség, őszinteség és bizalom, jin és jang, ezek nélkül nem megy!
Hallom a sok panaszt, kedves hölgyeim: kevés a „férfias” férfi -de miért? ezen nem sok nő gondolkozik el...
Lélek és szexualitás, gondolatok és vágyak, ezek kipróbálása, megtapasztalása, átélése sokszor közelebb visz Önmagad megismeréséhez mint gondolnád! És az elfojtott vágyak előbb, utóbb megbosszulják magukat ugye?
Ha Te is hasonló dolgokra vágysz, úgy érzed a BDSM világa több mint a szürke 50 árnyalata, több mint a külsőségek, írjál!
Nem minden levélre tudok azonnal reagálni, mivel napi 2-3 x írhatok, de igyekszem mindenkinek válaszolni aki megtisztel. A dolgok nem az interneten dőlnek el, legfeljebb itt kezdődnek...szerencsés esetben... „ Az élet nem masnival jön, de mégis ajándék”

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 40- Jahre
Höhe: 150- cm
Gewicht: 50- kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Arsch lecken, Chinesische Bälle, Dildos, Doktor Fetisch, Kaloda, Ketten, Keuschheitsgürtel

Regt nicht an, aber wir können

Augenverbund, Bisse, Breast Torture, Cross-Dressing, Deres, dirty Talk, Einguss, Einschließung, Fisting, Fütterung, Jeans, Kreuz, Leder, Massage, Ohrpfeilgen, Peitsche, Pinzette, rasieren, Sadismus, Schmerz, Vibratoren, Werkzeuge

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Bestrafung, Bondage, Demütigung, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Rollenspiele, Strümpfe, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Dating, Gesellschaft, Kino, Lesen, Museum, Theater, Wissenschaft