daddyissues - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » daddyissues - Submissiv Weiblich
daddyissues
22 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 173 cm, 61 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 12.
Mitglied seit: 2016. 07. 21.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (3 Bewertung)
Keresem azt a jóképű idősebb férfit, aki szívesen büntetne és kényeztetne el egy fiatal diáklányt. Akit kifejezetten izgat a korkülönbség dinamikája és az erre épülő (akár szolidan tabu) szerepjátékok. Aki egyformán élvezi az ellenállásomat és az engedelmességemet, vagy épp a szégyent a szememben, amikor átadom magam a mocskos élvezeteknek. Aki kreatív és "verbális" típus a szexben is. Akit nem zavar (sőt!), hogy a kis hercegnője egy igazi ribanc a lelke mélyén.

22 éves, kifejezetten csinos és intelligens lány vagyok. Ez pedig klasszikus homokóra alakot, a szükséges pontokon dús idomokat, hosszú combokat, telt ajkakat, élmények és tudás iránti csillapíthatatlan szomjat jelent.
Nem tartom magam felszínesnek, de a kölcsönös fizikai és intellektuális vonzalom számomra nyilvánvaló okokból minimum, ez után jönnek számításba más finomságok (ízlés, elképzelések, stb.).

(Arra kérek mindenkit, akit megkeres, tartsa szem előtt (és tiszteletben), hogy amíg nem találkozunk és nem alakul ki kölcsönös szimpátia, kezdetleges bizalom, nem szeretném megadni sem a számom, sem a címem, és nem küldök erotikus fotókat. Ez az én döntésem, a privát szférám védelme miatt van erre szükségem.)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Alter: 30-45 Jahre
Höhe: 175- cm

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Haareziehen, Hallsband, Kitzeln, Massage, Masturbation, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pens, Pinzette, Public Sex, Rollenspiele, Schmerz, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bummeln, Gesellschaft, Kino, Lesen, Museum, Party, Restaurant

Filme

Drama, Thriller

Bücher

Alben, Poems, Roman