csakszolga - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » csakszolga - Submissiv Männlich
csakszolga
35 Jahre alt, Submissiv Männlich, 190 cm, 82 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Bp
Letzter Login: 2 Tage zuvor
Mitglied seit: 2011. 09. 16.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 1.00 Punkte (1 Bewertung)
Hadd mutatkozzam be: szub, férfi vagyok. Szub, mert tudom a helyem, és férfi, mert azt is tudom olyat keresek aki nem "fiúcskát" szeretne.

Tudom, hogy nem fizetek senkiért, tudom, hogy bármit megadnék annak, aki végül Úrnőm lesz.

Tudom, hogy a Nő az első a férfi második egy kapcsolatban és szeretném így is élni az életem. Ehhez keresek valakit. Nem mellébeszéléshez, vagy virtuális butaságokhoz, hanem valódi Nőt, valódi élethez - az Ő boldogságáért.

Elképzelés... nos, ha ide azt kellene írnom mire vágyom, mit szeretnék azt nem fogom tudni pontosan leírni, mert hiszem, hogy nem ez számít. HA valakinek az vonzó, ha "nyalószolga vagyok, bármikor azonnal" az nem engem akar - nem mintha nem tenném szívesen.

Ugyanakkor VALÓBAN elsődleges - sőt talán egyetlen cél -, hogy a Nőt, aki végül engem (is) választ boldoggá tegyem, akármi áron, bárhogyan is. Így azt hiszem nem az én vágyaim leírása a legfontosabb. Talán elég, hogy nyitott vagyok bármire, s képes is, ha Úrnőm erőt ad hozzá.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich

Alter: 20-40 Jahre

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch