csakegylany - Unsicher Weiblich

Alle BDSM Partner » unsichere » csakegylany - Unsicher Weiblich
csakegylany
39 Jahre alt, Unsicher Weiblich, 158 cm
Wohnort: Ungarn, Bács-Kiskun, Kecskemét
Letzter Login: 15 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2013. 03. 17.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (21 Bewertung)
38 éves nemfüggetlen nő vagyok, és nem modell alkat. Kecskeméten és környékén keresek olyan férfit, aki alkalmanként szívesen kipirosítaná a popsimat. Elfenekelésre, vágyom, de szex kizárva. Kipróbáltam már, szeretném rendszeressé tenni. Csak piros popsit szeretnék, a kék zöld foltok, hurkák, nyomok engem nem vonzanak. Akaratos, makacs néha hisztis tudok lenni. Nem vagyok tipikus alárendelt személyiség, sőt! A bennem élő kisördög lázad minden ellen.
Nyugodt körülmények, diszkréció, fontos! Partnert keresek, kölcsönös szimpátián, alapuló kapcsolathoz, közös vágyaink megéléséhez, minden egyéb kötöttség nélkül. Olyan kapcsolatot, ami bizalmon, odaadáson, figyelmességen, és kölcsönös tiszteleten alapul, olyat, ami megfűszerezi mindkettőnk életét.
Fontos az őszinteség, a bizalom ez mindennek az alapja. Nem alakul ki néhány levélváltás alatt. Sok mindent ellehet dönteni valakiről levelezés útján és az ismerkedésben fontos is ez a fázis, de a személyes benyomás sokkal fontosabb. Ennek ellenére nem találkozom 1-2 levél után senkivel, sőt később sem feltétlen.

Félreértések elkerülése érdekében, ne jelölj ismerősnek, ha nem ismersz! Csak az az ismerősöm, akivel legalább egyszer, már egymás szemébe néztünk, egymásra mosolyogtunk egy kézfogás, egy puszi már megtörtént... és igen, aki itt ismerősöm, az számomra létező személy.

Kontaktdaten

Email: 30asgombolydedholgy@citromail.hu

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Deres

Regt an

Massage, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Gesellschaft, Internet, Theater

Musik

Disko, Hip-Hop, Musical, Pop, Rock'n'Roll

Filme

Familie, Komödie, Musical, Romantik, Serie

Bücher

Abenteuer, Jugend, Roman, Romane