coolturmedve - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » coolturmedve - Switch Männlich
coolturmedve
24 Jahre alt, Switch Männlich, 190 cm, 110 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 4 Tage zuvor
Mitglied seit: 2015. 10. 17.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szép napot kedves idegen.

Sokadszorra, töretlen érdeklődéssel a másik nem és a BDSM iránt.
Hosszú vívódás után sem tudok dönteni, így maradt a "switch" jelző.
A partneren múlik, komolyan mondom!(hatalmas meglepetések után)

Szeretnék végre komoly partnert, társat netalántán, többet találni valakiben!

A profilkép nem a szerepekről, inkább a gyengédségről, bizalomról és érintésről szól.

Engedd meg, hogy megismerjelek, én is törekedni fogok arra, hogy megnyíljak annak aki arra érdemes! Szeretnélek a tenyeremen hordozni, csak nézni, csókolni, megérinteni, csodálni és szeretni. Sok-sok időt együtt tölteni, kívül - belül megismerni, bízni, bizalomba fogadtatni, a te bizalmadba! Meglepni, meglepődni, új dolgokat megélni, a vágyaidat,a kéjt a felszínre hozni! Átélni és folytatni ezt amíg mindketten élvezzük és örömünket leljük benne. Remélem ez sokáig fog tartani!4négy :)


___________

Kezdődjék hát! Rövidnek nem mondható ellenben annál részletesebb, a végletekig őszinte és mély bemutatkozásom.

Engedd meg nekem, hogy bemutatkozzam, Dani vagyok, huszonéves, sokszínű ám de nehéz természetű olykor gyerek, néha véneket megszégyenítő érett gondolkodású felnőtt, medvebocs vagy szúrós medve! Talán jobb előre leszögeznem, hogy semmiképp nem keresek olyan partnert, akivel nem lehet 3 értelmes mondatot váltani. Számomra több mint fontos az, hogy Őszintén, nyíltan és tartalmasan tudjak beszélgetni azzal akivel később talán egymáshoz simul a testünk és örömet, kéjt talán kéjes fájdalmat és élvezetet okozunk egymásnak.

Szintén több mint fontos, hogy tudd: Nem keresek mindenáron. Nem szeretnék felesleges köröket futni sem az írott-szövegértési problémákból adódóan sem pedig azért mert valaki nem ért a szép szóból!

Hogy tovább feszítsem azokat a bizonyos húrokat, amik talán már-már pattanásra készek, akármilyen furcsa és hátborzongató nagyon fontos számomra a higiénia. Nagyon lelombozó és taszító tud lenni, amikor kellemetlen szagokat vagy nem kívánatos foltokat vél felfedezni az emberfia a partnerén. Kérek mindenkit, hogy rendelkezzen némi önkritikával!

Nem kevésbé fontos az "EQ" és az "IQ" megléte! Igaz ez az első bekezdésből már, néhány gondolkodó Nőnek egyértelmű lehet!

!SZERETNÉM KIJELENTENI, HOGY FÉRFIAKAT SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM KERESEK!
NEM, MÉG... ... ÚGY SEM!

Most, hogy mindenkit kellőképpen elriasztottam magamtól, látszólagos nagyképűségemmel, muszáj leírnom, hogy ez nem csak a látszat. Tényleg, igen tényleg az vagyok. Nem szeretnék megváltozni, szeretem az életem. Így, ahogy van! Még nem találkoztam azzal a Nővel aki miatt megváltoznék. Ugyanakkor aki kiérdemli azt mélységesen tudom tisztelni!

Szenvedélyes és olykor romantikus vagyok. Ugyanakkor előfordul, hogy elszalad velem a ló Azért vagyunk emberek és nem szamarak vagy páfrányok, hogy használjuk az agyunkat és a szánkat arra amire való! A kommunikációra! Szeretnék megkérni mindenkit arra, hogy ne habozzon írni, szólni vagy mondani legyen az bármilyen hiba, zavaró tényező vagy csak szimplán fontos dolog!

A BDSM terén sok-sok tapasztalattal rendelkezem... mondhatnám, de nem mondom. Tapasztaltnak tartom magam, de tapasztalni sosem elég. Mindig van új, olyan aki újat mutat vagy mond. Kipróbáltam magamat ilyen-olyan formában több "poszton" is. Most úgy érzem ez az amit szeretnék megélni és boldoggá tenni valakit ennek az oldalnak az "eszközeivel".

Nyugodtan írd a leveled olyan hangvételben amiben jól érzed saját magad. Hiszen az első levélváltás, csupán az ismerkedés legelső lépcsőfoka és nem egy kapcsolat vagy viszony. Légy önmagad, bátor és őszinte! Legfeljebb nem egymást keressük, és "Szép napot" kívánva elbúcsúzunk egymástól!

Köszönöm, hogy elolvastad! Tudom hosszú volt de így sikerült. Ha úgy alakul hidd el, ennél sokkal de sokkal több információ cserél majd gazdát közöttünk!

14.10.22 | Dani
15.10.17 - módosítva

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-40 Jahre
Höhe: 150-190 cm
Gewicht: 40-75 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Herrschaft

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Dating, Fußball, Gesellschaft, Kochen, Restaurant, Spiel, Tischtennis

Filme

Drama, historisch, Informativ, Komödie, Serie, Thriller

Bücher

Gastronomie, Geschichte, Poems, Religion, Romane