cooler73 - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » cooler73 - dominant Männlich
cooler73
43 Jahre alt, dominant Männlich, 180 cm, 120 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 06. 10.
Mitglied seit: 2010. 08. 30.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (5 Bewertung)
2013. 07.19. Némi változás történt! Harmadiknak keresünk szub hölgyet! Ha tovább olvasol, látható, hogy komolyan vesszük a bsdm-et a párommal (pontosabban már a feleségem). Tehát ha úgy gondolod, hogy szeretnél játszani, de a nincs kivel, vagy félénken állsz hozzá, írj nyugodtan. Mi egy konszolidált pár vagyunk, akiben nem fogsz csalódni.

Úgy alakult, hogy megtaláltam a párom! Nem ideiglenesen, és nem pillanatnyilag, hanem végleg! ÖSSZEHÁZASODTUNK! (2012. augusztus)
Ezért NEM keresek partnert!
Szexpartnert sem! Beszélgetni továbbra is itt maradok.

Az eredeti bemutatkozásom azért itt hagyom:
Átlagos Pasi vagyok, avatatlan szemlélő számára. Klasszikus értékrenddel rendelkezem. Valahogy mindig olyan dolgok jönnek be nekem, ami az átlagnak nem annyira... Soha nem szerettem beállni a "sorba".
A hétköznapi életben végtelenül romantikus alkat, a bdsm terén a közös vágyaknak megfelelően belevaló!

Bármilyen furcsa, NEM vagyok Alfahím, egyenrangúként tekintek a páromra a bdsm-en kívül(!). És igen, akár minden reggel kávét viszek neki az ágyba!
Erényeim leginkább tartós kapcsolatban mutatkoznak meg. Nem vagyok "azonnal lehengerlő" típus, de ha megismersz, rá fogsz jönni, hogy ritka kincset találtál. (hülyén hangzik tudom, de ez a tapasztalat)

Már nem vagyok kezdő ezen a téren (BDSM), vágyaim évtizedek óta léteznek. Nem szeretnék virtuális kapcsolatot (levelezés, stb.). Maximum a kezdeti bemutatkozások erejéig. A gyakorlati átélés érdekel. Nem szeretem a klasszikus BDSM forgatókönyveket, egyedi "színes" ötleteket/játékokat szeretek megvalósítani. Nem vonz semmiféle "szokott helyszín", Dom stúdió, és egyéb mesterségesen gerjesztett dolgok. Jobban szeretem a hétköznapi helyzetekbe becsempészni a bdsm-et. Sokszor a spontán alkalom a legszebb játék!

Olyan nőt keresek, akivel szexuálisan kiteljesedhetnek bdsm vágyaim. Ezért mindenképp sub-ot keresek. FÜGGETLEN VAGYOK! (tudom, hogy itt mindenki "független" :), én kivételesen tényleg az vagyok!)
Hosszú távú kapcsolatban gondolkodom, de mivel ez nehéz ügy, ezért ha csak rövid ideig tudunk hódolni a vágyainknak, esetleg ha nem vagy független, akkor ez még nem kizáró ok, de ez utóbbi hosszú távon nem megy nálam..

Egyébként a hétköznapi életben régimódi vagyok, szerelem, becsület, hűség, megbízhatóság, szeretet, tisztelet. Mindez oda-vissza. Hosszú távú kapcsolat esetén ezek nagyon fontosak számomra. ("nagy szavak" - gondolod... de ha megismersz rájössz, hogy tényleg így van!)

Nem véletlenül nem tettem ide másfél oldal idézetet. Nem kedvelem a többértelmű és a félreérthető dolgokat. Inkább leírtam őszintén amit akarok és amit szeretnék...
Nem filozofálok a BDSM-en, és nem érdekel semmiféle agyaskodás ebben a témában. Érzelmek és a megvalósítás érdekel! Ha Te is így vagy ezzel, akkor írj és beszélgessünk.

Az "érdeklődési kör"-nél megadott lehetőségeket nem kell készpénznek venni, mindent úgy alakíthatunk, hogy mindkettőnknek jó legyen!

KÖSZI, HOGY VÉGIGOLVASTAD A BEMUTATKOZÁST!

Tartós kapcsolat lenne a végső cél. Ez nyilván nem megy egyik pillanatról a másikra, ezért ha csak alkalmanként tudunk együtt lenni, engem az sem zavar. Félreértés elkerülése végett, tartós kapcsolat esetén, egyszerre csak egy nővel folytatok kapcsolatot, és ezt Tőled is elvárom!

A "fogpiszkáló" lányoktól, a "húsos" érett nőkig szívesen fogadok minden megkeresést. A lényeg a VALÓS sub beállítottság és a női kisugárzás! (ez fontosabb mint hinnéd!)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich

Alter: 18-60 Jahre

Ziel der Partnersuche

Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Chinesische Bälle, Demütigung, dirty Talk, Einschließung, Filmen, Fotografie, Fußfetisch, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kerzenspiele, Ketten, Kitzeln, Kreuz, Leder, Massage, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pinzette, rasieren, Rollenspiele, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Billard, Bummeln, Computer, Fernsehen, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Museum, Restaurant, Schwimmbad, Tiere, Wissenschaft

Musik

Disko, elektronisch, Rave, Rock, Rock'n'Roll, Techno

Filme

Abenteuer, Aktion, Drama, historisch, Horror, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Krimi, Romantik, Science-Fiction, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Geschichte, Wirtschaft / Business, Zeitschriften / Magazine